Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Én így jártam. 4db autógumit hirdettem. Fél óra múlva jött a vevő, hogy a termék! megfelel-e a leírásnak, láthatók-e rajta egyéb sérülések. Ez kicsit gyanús volt, de hát mondom, a fene tudja, válaszolok. Írtam, hogy a képeket aznap csináltam, de ha kell, készítek még. Erre a válasz, hogy fasza, akkor intézi is a szállítást, csak egy email címet kérne, és bedobott egy "foxpost"-os screenshotot. Na itt összeállt a kép, hogy csaló. Rákerestem a nevére, feldobott vagy 40 profilt ugyanazzal a névvel (Noel Kelemen, Sopron), mindegyiken ugyanazok a személyes adatok (az a pár), ugyanaz a 3 profilkép váltakozik (van köztük női is), természetesen gyerekkel, boldog apukaként, 8-10 ismerős, 2023-as profil szinte mind, a nagy része már zárolva van. Mondtam neki, hogy kösz, csalókkal nem üzletelek. Válasz nem jött. Tiltottam, jelentettem, de mint halottnak a csók, nyilván, hiszen van még mellette egy csomó ilyen profil.
Aztán pár óra múlva a következő (Veresné Laura, Székesfehérvár). Ez már profibbnak néz ki, de ugyanaz. Sok azonos profil, boldog családos profilkép, de itt már van valami semmitmondó motivációs idézet, tanulmányok (ELTE), és munkahely (Morgan Stanley). Ő már rögtön azzal indított, hogy mehetne-e MPL-en keresztül, mindent fizet előre, a szállítást is. Neki is válaszoltam szépen, hogy nem dőlök be az ilyen csalásoknak, hanyagoljon. Persze nem jött válasz tőle sem.
Ebben csak az a rossz, hogy ha csak néhány ember beszopja, már akkor is bőven jól járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Feltettem a Marketplace-re egy hangfalas hirdetést, aztán jöttek a "vevők", akik le akartak húzni.
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Raspberry Pi
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest