Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rozisoft_Bp
tag
Jaja.
Mikor ál Index weboldalakat hoztak létre, hogy XY celebet meghurcolták, mert tudja a tuti pénzkeresés módját, és volt vele egy álinterjú Index fejléccel meg körítéssel.
Jelentettem: visszajött, hogy nem sérti a szabályzatot, de ha nekem nem tetszik, nekem többet nem jelenítik meg. He? HAMIS a weboldal, még csak a tartalmával se kellene foglalkozni. De gond egy szál se.
Ugyanez számtalan egyértelműen kamu szerszámnál (lézervágó stb): Nem sértette a hirdetés az üzletszabályzatot.
Már feladtam, hogy pozitív választ kapjak, de azért jelentgetek időnként, ha már nagyon bassza a csőrömet. -
kilua
senior tag
Azért ez nem így van, törölgetik a csalókat mert ahogy a bejegyzés is írja:
"Nemrég meg akartam nézni mi újság a két jómadárral, már nem elérhetőek"
Csak a baj az, hogy pár percbe telik egy csalónak új fiókot csinálni, illetve szerintem van az ilyeneknek szerintem párszáz másik fiókja.
A twitter/youtube esetén meg ellenkező problémákról hallottam, azaz valakinek a videói alá botok erotikus jellegű üzeneteket írnak, más botok jelentik a videóit, aztán hiába nincs szabálytalanság, bannolják a feltöltőt. Gondolom egy nagy platformnak nehéz lehet egyensúlyt találni. Kár volt az iWiWet elhagyni amikor magyarosodott a facebook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Feltettem a Marketplace-re egy hangfalas hirdetést, aztán jöttek a "vevők", akik le akartak húzni.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- eFootball
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest