Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Amúgy lehet, hogy codec szarakodik, mert ez is elő szokott fordulni.
Amúgy tisztában vagyok az creative hangkarik minőségével, de azzal méjobban, hogy szarok hozzá a driverek.
Bnőm gépében lévő 5.1-et pl istenért sem lehet normálisan feltelepíteni a driverével, alig sikerül felerőltetnem a gépre, hogy legalább eszközkezelőben megjelenje. A hangot frankón adja, de saját szoftvereit nemlehet telepíteni, mert aszongyák nincs hardver a gépben hozzá... -
fireolto
tag
Hy Mindenkinek.
Lenne nekem 1 hangkártya méretű problémám. Filmnél(5.1 be) és zenénél szépen szól az arra alkalmas 6 hangszóróból. HHMMM. Na de!! Különböző újabb játékoknál inkább ölösöknél amik használják már a térhatást(5.1)-Half Life2 Episode One, SW Battlefront2, stb. elkezd recsegni a hangszóró, de mellette jön azért a játékhang is,de gondolhatjátok hogy mennyire zavaró. Garanaciás volt azt mondták nincs semmi baja, de azért adtak 1 újjat?! Ugyanúgy szól. A Battlefrontál volt 1 olyan beállítás ahol ki lehetett választani, hogy a hangkártya (szoftver vagy hardver módban adja ki a hangokat). A zárójeles rész hülyéül hangzik, de nem tudom méshogy megfogalmazni, de gondolom képben vagytok. Hardver üzemmódban recseget, szoftverrel nem. De ezt a legtöbb játéknál nem lehet beállítani (HL2). Köszi hogy elolvastátok. A válaszokat előre is köszönöm...
Ádám
Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xbox Ultimate előfizetések
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest