Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Aktív témák
-
sekli
addikt
Szerintem a tunning nem egy nagy emberi teljesítmény, konfig kérdése, ha valaki nem nagyon gagyi, akkor nagyjából ugyan azt ki tudja belőle hozni, mint bárki más, szerintem...
Stabilitás: hát én a magam részéről egy toplista miatt nem futtatok 12órát, vagy még többet egy programot értelmetlenül..., nekem az ilyen stabilitásra a magam részéről nincs szükségen, a gépet netezéshez, wörözéshez stb nem kell annyira húzni, hogy a stabilitás kérdéses legyen, így 3GHz-en használom alapfeszen, és 418at mennek a RAM-ok, ezt mind röhögve bírja, ha játszom, akkor néha felhúzom 3,3-ra, szintén alapfeszen, a RAM-ok így 450 körül mennek, ez még mindig OK... A videokártya Monya78 jóvoltából 300/600-on van alapon (
), azt is csak ritkán, játékok előtt bántom...
A tunning ami a listán van, persze tökre nem stabil, ahhoz nem kell semmi stress test, a printscreen után majd' lefagy, de a 3550még tök stabil..., szerintem hagyd meg ezt a listát, és indíts egy másikat, de én pl. arra valószínűleg nem küldök eredményt, mert nem kínzom a szegény masinát ezért... de hajrá!
Aktív témák
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I7 14700k eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), azt is csak ritkán, játékok előtt bántom...