- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
na majd benézek már oda
hátha rendet rakokbeépitettem a Q6600-t.
elég hüvösnek tünik. (G0)
a vid nem tul kemény de azért letesztelem,majd
csak most mennem kell.majd átnézem és feldobom a tesztet.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
bzs73
őstag
válasz akoska07 #5201 üzenetére
Ok.
1.200v opció
Itt már tekert a cpu venti maxon de megvagyok vele elégedve.Örülök hogy ezt a hűtőt nem adtam el.Na van már munkád.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
válasz akoska07 #5201 üzenetére
Majd szerintem hétfő reggel korán megpróbálom az 1.35v opciót.Vasárnapra már csak 25 fokot mondanak,utána meg reggel még hűvösebb lessz.Az 1.35 most sok lenne,de megcsinálom,vagy legalább is próbálkozok majd valamivel.
De csak hogy nehogy munkanélküli legyél itt a ph-n.If a second or you are the first to lose.
-
Zájec
veterán
"#5080 Zájec : nem csak az én kompetenciám ezt eldönteni.
linkled a képet/tesztet és megvitatjuk. " -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát öcsém, én csak szívok ezekkel a kibaszott DRAM : FSB osztókkal.. 330 FSB-ről felvolt osztva a ram 990mhz-re, jött a ki-be kapcsolgatósdi újraindításkor. Visszább vettem a ramokat ~800mhz körülre, dehát az olvasás vmi katasztrófa volt.. Most 300*11-en megy, felosztva 960-ra a ramok, kíváncsi vagyok, hogy fog-e ki-be kapcsolni...
Véleményem szubjektív...
-
Zájec
veterán
-
nagyúr
örülnék,ha átdobnád priviben a 2 eredményt.
és a szükséges adatokat is.
mert még nem vagy fent a listán semmivel.krammerka : és sok mag
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Sárpac
nagyúr
Esetleg ez egy maxnak?
(na nehogy beírd!!)Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
nagyúr
emmeg mi a r@k ?
ma főleg a vga teszt ami foglalkoztatott
de azért én is tesztelem a procit is.Gigabyte P35 DS3P
Q6600
FPO: L802B222
ViD 1.320V
Ramok: CSXO CEC 800MHZ 2*1GB
Hütés: Mugen 2[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz akoska07 #5218 üzenetére
Nézd inkább most a boxot!
Holnaptól kicsit aktívabb leszek. (elmente a nyaraló feleségem). Kéne egy új gép..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Bagira01
veterán
Itt egy kis teszt e8400-al, nem listás, csak úgy megnéztem
(#5220) akoska07:Maga nóómális? Oké , hogy 65nm meg minden de 1,5v prime azé nem kevés
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
lipi67
nagyúr
Látom, nem tétlenkedtetek .
-Ezt a B.Karcsi gyereket meg jól elverték..[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
nagyúr
válasz Bagira01 #5221 üzenetére
birja a quad , alig melegedett
viszont jól birja a DS3P is.
azt hittem gyengébben fog muzsikálni benne a quad.egyébként jól nyomtam,óránként bedobtam egy opciót.
hát igy járt a karcsika...
a multkori meccse is necces volt.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Hali!!! Hát, sajna ez van. Azért abból a szempontból"örülök", hogy nem ment így végig,s a végén valami "véletlen folytán" nem hozták ki győztesnek. Az (nálam) nagyobb gáz..........Akoska: "a multkori meccse is necces volt" - Jaja. Ez a tiszta munka.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Zájec
veterán
jóestét lipi67, akosak07,toyone
vaze ez a quad 66-s ennyire hidegfejü ? jól látom hogy 3 opció 1.5v prime stabil megy és csak 65 fokos
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megy a Q6600 még többet is 1,50.v al! Prime BLEND Stabilan Q6600@1,504@3640.MHz és ez még nem a vége!
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
-
nagyúr
Megy még sokkal jobban is, ennél a tesztnél csak egy Xigmatek HDT-SD964.es hűtő volt rajta (méretre egy CM TX2.nek felel meg) másik hűtővel 3800.at megy 1,50.el!
megis találtam 8x450@3600MHz@1,46.v itt jobbak a hőfokok és kisebb a fesz!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Én a boxot lestem,s 1 hete alig aludtam vmit.. Azt se tudom, milyen everest van fent , meglesem.
5.02.175
DroiDMester: Valóban jó! (Vidje is alacsonyabb)
toyone: Hát..ilyen ez a Kínai piac -Olyan Tesco gazdaságos..-
Te! Hogy hívják a Rigó Jancsi sütit? Ma a Tiszainál bementem a kis sarki boltba, s az volt kiírva: Rigó János 135FT .Asszem elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek! Holnap megnézem, lefutott -e az 1,2v-os teszted![ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
Estét neked is.
Indítottam már én is egy 1.2v-s tesztet, nehogy kimaradjak a buliból.
Ha lefut hurrá ha nem hagyom a búsba akkor majd holnap.Lipi: Az a kínai vagy milyen srác "jojo" nem sokáig bírta.. megláttam és tudtam ezt kiütik
[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
nagyúr
neked is jóestét
mugen2 jól végzi a dolgát.
egyébként a proci nem nagy szám pláne 1.3250 ViD-el megáldva ,
csak kipróbáltam egy 4magos procit is.
holnap már uj gazdája lesz.
és addig csinálni akartam táblázatos dolgokat.
ez már a 6. proci , amivel a listán leszekna majd utána nézek az uj everestnek is.
megyek aludni,mert holnap (ma) hosszu napom lesz.
attól ti tesztelhettek,és majd felpakolom őket.
jóéjt mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
-
toyone
őstag
E7400 1.2V 3655 (8,5*430) FPO: 3850A645
ZajecJó éjt all. Holnap még finomítok rajta
[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
nagyúr
válasz krammerka #5237 üzenetére
zájec-el már irtunk erről pár gondolatot,és az szerint töltöttem ki a táblázatot.
mire gondoltál a szabályozással kapcsolatban ?Zájec : a D0 azért joban megy.
a C0 a 2. opcióban sem ment ennyit.
uj sort nyitok majd neki.toyone : jó kis procid van.
őt is felrakom majd.
fpo és vid kellene még[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
...állítólag nyakunkon a 3xx-es széria!! vagyis már kapni is lehet. kíváncsi lennék erre... a 6500k-ról ne is beszéljünk
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz Gyuri27 #5242 üzenetére
tudod... a nyár... viszont hiányzik már egy jó game-zás... kb 2 hónapja nem játszottam semmi multit.
összefutunk valamikor??, meg jövő héten összerakom az i7-et is és kiderül megy vagy marad?már ez is tudja a 4Ghz-et nem lesz rossz kis proci netezésre
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na megnézem mit tudok kihozni úgy a prociból, hogy terhelve 1,3V-ig megyek el... az fölé nem akarok menni, megszoktam, hogy halk a gép.
Próbáltam 1 kis alulfeszt, 1,008V-n eldobta a prime-ot, vagyishát fagyott a gép prime közben.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Zájec
veterán
(#5238) akoska07 :: persze, jobban megy a D0.
kb 3.8ghz-t ment 1.25v-al a c0/c1 .... csak arról nincs rendes képem..(#5240) krammerka :: épp az a jó hogy -tól -ig opció van..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs