Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
-
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gooool #16013 üzenetére
igen...lassan kezek örülni, h átjöttem AMDre...az AM3 és DDR3mal még vártam/várok...mert azt még nem tudtam, h szandika vagy bulldozer lesz a következő...és ilyen szempontbol nem mind1 a ram...aztán vszínű, ha 0 tuningot bevezeti az intel, akkor bulldozer lesz...de persze lapot akkor váltok és abba mehet a DDR3
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
kop8
őstag
válasz
bognar110 #15999 üzenetére
Helló!
Szerintem leht hogy túlhúztad.
Bekapcsol amikor írja az üzenetet vagy megál?
mennyire húztad fel?
2645-re, 2300-ról?[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gooool #16015 üzenetére
számomra most az intel a nem járhato ut...
nem elég procit cserélni ugye, amit drága pénzért megvett az ember (i7 920...merthogy arra fájt a fogam) + alá egy f@sza lapot...nameg joféle 6 giga tricsenel ramot...és rá egy überbrutál hűtőt...nem...ezt mind kukázd, h frissíteni tudj
hát vicc. nálam betelt a pohár. jöhet az AMD.
a "homokos híd"nál a 0tuningrol meg ne is beszéljük. azzal már egy nemlétező 2. pohár is tele
-
-
kop8
őstag
válasz
darál0w #16017 üzenetére
Jó az amd!
Mindig jobb azonos árú intel procinál kivéve amikor nem!
Nekem mindig az volt kivéve az intel 166Mhz-es procimat amit pont ma vettem ki az alaplapból, és kidobtam a lapot, a procit meg a ramot kivettem
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gooool #16018 üzenetére
találó...hol találhatták?
elmondom én helyetted...nyomorultak
16019) kop8 hát nekem volt mindkét részről nem is 1 db
de eddig talán ez a 620as van nálam a legtöbb ideje...már fél éve ezt "nyuzom" alulfeszelve
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kop8
őstag
válasz
darál0w #16020 üzenetére
Nekem nem sokáig volt meg a 620-asom, de nem volt rossz csak nem ment benne az L3-om, meg nem BE-volt ami engem zavart!
Az alulfeszelést én is kipróbálom lehet mert érdekel a dolog, hátha kevesebb hőt termel a proci!
Látom 1.25-ön használod, kipróbálom én is csak nem most mert vihar van!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16004 üzenetére
3Ghz-en közel 925 teljesítményét hozza 4Ghz-en meg 965-ét és közben nem eszi le a gatyámat,
nekem volt már 4magos AMD-m és jelenleg én is egy i3-mat nyúzok, de a váltás oka nálam az volt, hogy mini-ITX ben ez volt a legjobb lap amit találtam, mindenképpen valami ultra hordozható asztali gép kellett, mert játszani akarok, de nem egy 250eFt+os notin,
mert jelenleg Ausztriában dolgozok ide meg nem tudnék egy komplett nagy gépet kihozni,
amúgy elég jó erőben van a kicsike(CPU score):
,de nekem meg van a másik gép is, csak váltottam egy sempron 140-re amiben megy a 2.mag is 3,5Ghz-en, az most otthon pihen, az alaplapba belemegy az X6thuban is akár, van hozzá 2*2GB DDR2, felvagyok készülve minden esetőségre,
hogy mennyibe volt a második gép 84eFt-baház+lap+proci+2*2GB DDR3+hűtő+DVD író, hogy megérte-e, nekem igen
[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16028 üzenetére
nekem Phenom II 710 x3@x4 volt, nem tudtam 3Ghz fölé húzni stabilan, és így 4000 CPU score-nál nem láttam vele többet
ez alapfeszen megvan, elbírja a hűtés, maxban 130W-ot fogyaszt, VGA-val max 170W, Phenom 180-185W ot, VGA-val 220-225W-ot,
de ha a tied 3,2Ghz-en erősebb engem az sem zavar túlzottan
amúgy itt egy PH teszt i3 és 925 viszonyáról
amúgy azt írtam "közel"[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kisza25 #16029 üzenetére
nos...mivel nekem erősebb a VGAm, így többet fogyasztok full terhelés alatt...
de ha csak CPU van terhelve, akkor nekem sem több, mint 180W
te hoztad fel a pontokat...én magasrol teszek rá...sosem voltam pontvadász....nekem az a fontos, hogy az menjen kifogástalanul, ami nekem kell.
a tesztben meg azt látom, h ahol az orajel számít, ott minimálisan elmegy az intel...pont annyival, amennyivel magasabb az alaporajele...
máshol meg AMD. ez van...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16030 üzenetére
csak viszonyításnak raktam be, végül is erre való,
nekem a 170W VGA-val 4Ghz-en
amúgy meg, ha megnézed a linkelt tesztben a játékteszteket ott kiderül, hogy még az 5850mellé is simán elég alapon ez a proci és a 925 is, játék mellett, csak netezek, filmet nézek és zenét hallgatok, a CPU erőt nem igazán hasznosítom, ezért szoktam boinc-olni, de nekem még ez a CPU is bőven erős még alapon is
elég lett volna a Sempronom is, csak nem találtam olyan mini-ITX lapot amiben lehet magokat aktiválni és ez volt a legolcsóbb 1156-os CPU (G6950-et hagyjuk)[ Szerkesztve ]
-
Borokafa
őstag
-
kisza25
félisten
válasz
Borokafa #16033 üzenetére
az igaz, csak én teljesen ua. pakoltam át az új gépbe, csak az alaplap +CPU+memória más,
még a táp is ua. te az idle adatokat írod, meg az alap load fogyasztást,
én meg a 710 x3@x4@3Ghz és az i3 @4Ghz fogyasztását írtam+VGA
amúgy, ha csak a TDP-t nézzük i3 73W , phenom II 945 125W és akkor i3-nál ebből lejön az integrált GPU fogyasztása amit nem használok,
de hangsúlyozom én nem váltottam, hanem van AMD-m és intelem is# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
XaraX
addikt
Na, lecseréltem a hűtőt, egy Tru került a helyére, így csináltam 1.5 v-os tesztet.
Amit sikerült elcsesznem megint, mivel leállítottam a prime-ot, és úgy painteltem.
Így a 1.504 helyet a a terheletlenség folytán 1.520 lett.
Megjegyzem, többet vártam a TRU-tól, de legalább kordában tartotta a hőmérséklete.
[link] -
Borokafa
őstag
válasz
kisza25 #16034 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy az újabb alaplapoknál bizony néhány dolgot beújíthattak, mert pl. a Giga 785 hasonló felállásban idle70W körülit mutatott
A load meg prime-alatt volt természetesen
A saját gépem 20% túlhajtás mellett alapfeszen 90W körül fogyaszt idle-ben. Mérgelődök, mert az idle C&Q-s proci feszt nem tudom lejjebb venni1,08V-nál az Asuson, a Gigáknál ez nem volt probléma.
Nekem is van amúgy intel is itthon egy G31 lap + E3200... a gyerekeknek netezni. -
sz.j
nagyúr
És milyen venti volt a TRU-n?
Mert a tru és a true egyaránt "kivánja" a nagy légszállítású ventiket.Én a TRUE-n Ultra Kaze 2000rpm-est (olykor 3000rpm-t) vagy Swif2 120P használok és ezekkel nem csalódtam a hűtőben.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu
-
-
akoska07
nagyúr
Grat... szépen megy az a proci.
viszont én is többet várnék attól a hütötöl.
vszinü belejátszik a 65nm is.attól még vitathatatlanul szép eredmények.
hétvégén már tényleg felpakolom az eredményeket.
igaz,holnap is tulórázom,de szombat pihenő nap lesz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kop8
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan & ÚJ / Intel Core i9-12900KF 16-Core LGA1700 Box Processzor
- Beszámítás!AMD FX 8350 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Core i7 3770 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen Processzorok! AM4 / AM5 - 5600X/5700X/5800X/7600X/7700X/7900X - BONTATLAN! - 36hó gari!
- Ryzen 5 5600 - hűtővel, 2,5 év garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest