- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz lizakattila #5549 üzenetére
megy az szépen
kicsit melege vanblazsey2 : grat jelenleg nincs gépem,csak egy netezős,és arról nem tudom frissiteni.
remélem holnapra összeáll a gépem és akkor feldobom.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
majd ráeresztek egy prime-t
tiszta szerencse,hogy nálam van fejlesztésre,mert most gépem se lenne.
rossz-vagy jó szokásomhoz hiven,már megint eladtam ezt azt (alaplap,ramok)wolfenstein fullon megy ugyanugy,mx440 simán birja
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Zsubi
őstag
Szépen kezd esténként lehűlni a levegő: [link]
Lassan lehet jókat tuningolni esténként -
nagyúr
Jó Reggelt!
jól megy a kicsike
a vid/bios tesztbe befér sztem.
remélem ma már meglesz a gépem és akkor felteszem.krammerka : igen elmentek a ramok.már uton vannak...
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Na megy a 3ghz small tszt 0.896v-on.Nem olyan sok van már hátra.Nem érdekel engem hogy alapon nem kéne mch-nak + fesz de kapott azt is.Nem sokat csak 0.025v-ot.A lényeg hogy beférjek már 0.9v alá.Nem 24/7 ez,de a lelkem megnyugszik kicsit.
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
3ghz@0.896v smallfft
Hát ennek jobban örülök mint a 4.5ghz@1.264v-nak.3ghz-en 0.9v alá csak betoltam.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz akoska07 #5568 üzenetére
Figyelj akoska.Nem bírsz átnézni az e8000 topicba?Csak nem akarom mégegyszer leírni a dolgot mert egy p35 témáról beszélünk sz.j-vel.mch+ fesz,p35 lapfesz stb.Ismered te is jól a p35 lapokat és a véleményedre lennék kíváncsi.
A lényeg hogy sz.j olyat mondott hogy az mch-nak adtam itt most +0.025-t és az elvileg kevesebbet ad mint a normal fesz.Na de ha a vtt is normálon volt hogy számol a lap akkor.P45-be értem az egészet de ....Na mindeggy.E800 topicba már leírtam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
hát az az igazság hogy fejből nem mennek a p35 feszek.
a ds3p-t meg már eladtam.
sztem inkább a p35 topicban kellene kérdezősködni,nem a 8000-ben
azt kellene tudni,hogy mennyi a gyári valós,
és akkor kiderülne plusz vagy sem az a +0.25v
ET6 megmutatja.
elég logikátlan lenne,ha a 0.25v kevesebb mint a gyári fesz.
azért van a normal fesz,sztem az a gyári.
és arra lehet rápakolni.én meg összeraktam az "új" gépet.
-
bzs73
őstag
válasz akoska07 #5570 üzenetére
Nem 0.25 hanem 0.025.Nem mindeggy.p35 -nél az et agy nagy k@ki szerintem.P45-be már jól működik viszonylag.
Na csak beújítottál egy ud3p lapot látom.Jó kis lap.Ha váltassz szólj lehet átveszem,bár nem fog így menni mint p35ds4 de tetszett nekem is az a lap.Nyomd fel rá az F10b-F10e biost.Azzal megy a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
jóvanna elirtam
már az f10e van rajta,hamar lecseréltem.
nem ragaszkodom hozzá olyan nagyon.
ez is csak ideiglenesen van nálam,aztán mehet tovább.
majd megnézem mit tud ez a lap.
a tápcsati miatt egyből átkerült a hütő ventije a másik oldalra.
sztem tudni fogsz róla,ha eladó lesz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
bzs73
őstag
válasz akoska07 #5572 üzenetére
A lapot kaoszpapja kollegától vetted gondolom.Már csak azért mert fsb-be bízonyított az a lap nem kicsit.Téged meg az ilyenek izgatnak.
Na de ha onnan van akkor nyomhatod az fsb-t.Ne szégyellősködj.
Amugy van az apróba ud3p lap 27k-ba.Gondolkoztam már rajta,de még átgondolom mert igazából semmi hátrányt nem érzek p35-be,csak még is a p45 valahogy jobban teccik.Meg hát jól ment nekem is az ud3p mikor megvolt.Asus premium lapot már el is adtam itt helybe.Levette a bolt.Igaz jó alacsony áron de itt a ph-n se mennek az asus lapok nagyon,és itt alkudoztak volna csak rá.26k-nál nem kaptam volna többet itt se érte,és akkor eszem az ideget a sok idióta miatt,meg postázhatok.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Na most néztem az apróba az ud3p lapot és már 25k.
Fent van egy jó ideje 27k-ba és senkinek nem kell.Pedig ez már megéri,főleg így hogy nem is lehet üzletbe kapni.If a second or you are the first to lose.
-
lipi67
nagyúr
OK! Ma vettem p35DS4-et (rev 2.1) Korrekt. Vettem még 5300-as procit, kinmax 1066-os raokat hdd-ket stb.. Magamnak meg egy PowerColor 4870-es VGA-t meg egy HX 450-es Corsair-t. Kár, hogy el kell utaznom Szombathelyre, meglesném most, mit tud a vga..(melegebb jóval mint a vapor X)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
nagyúr
ha már nálam van egy ilyen lap...
E8400 Max FSB , egyenlőre.most látom a vga órajeleket nem vettem vissza
gyári: 720/1800/1100
alig lehet huzni az S1-el[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nem igazán teszteltem abban alapban
nem volt csak gyári hütés.
a kompit egyszer raktam rá,de hamar le is vettem,mert meleg volt és minden párásodott.mire került mugen2,már nem volt nálam a lap.de lesz még biostar teszt is.
jut eszembe...
irok egy privit.[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
Egy linket dobjon vki fel légyszi,EP35 DS4 biost le kell cserélnem nekem is,még az F3 van rajta ,de F5-nél frissebbet nem találtam így hirtelen.
Most mennem kell melózni -
nagyúr
válasz krammerka #5583 üzenetére
Jó reggelt!
én maradok a P45-nél
visszafelé nem lépkedünk (csak ideiglenesen)alulfesz jó poén,de az 5.2GHz és a 620 fsb feletti eredmény jobb kedvet csinál
legalábbis nekem.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz akoska07 #5581 üzenetére
#5582) krammerka : Azt hiszem, félreérthető voltam! Én ugyan nem cserélem le. Ezt a nővéremnek vettem, meg egy 5300-as procit stb..Én csak vga-t és tápot cseréltem.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
nagyúr
találtam egy régebbi E2160 tesztet.
nem volt tul nagy szám a proci.
kicsit segitett neki a kompi. E2160@1.3v orthos
sajna hiányzik róla egy cpu-z ablak,igy nem tudm felrakniAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Megkérnék Mindenkit,
hogy a vid/bios teszt screenshot-ra tegyük rá a coretemp ablakot is.
arról látszódni fog hogy mennyi a vidje a procinak.
ennél az opciónál fontos infó a dropp miatt.Szerintem ma ismét egy kis honlap szerkesztés lesz.
kitaláltam valamit...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
lipi67
nagyúr
Én ma ki (fel)találtam a kereket, de ahogy hallom, valaki megelőzött, csak nem szólt..
-
nagyúr
válasz akoska07 #5591 üzenetére
nos...
átalakitottam egy kicsit az oldalt.Minden opció alatt ott rejtőzik (csak egy katt),
minek kell szerepelnie a screenshot-on ahhoz,hogy felkerüljön a listára.
Bátran használjátok...olyat találtam ki:
aki ugy gondolja,hogy szeretne esetleg saját készítésű képet mutatni bármely listán szereplő alkatrészéről,1024*768 körüli méretre leredukálva,az bátran tegye közzé és az adott alkatrészhez mellékelem.
kap egy kis megkülönböztető jelzést,mint az én mugen2-mAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
egyenlőre ennyi.
majd még csinositgatom...
igyekszem minnél több segitséget adni az embereknek,eligazodni a honlapon.
ill. elkerülni a "felesleges" teszteket.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
lipi67
nagyúr
válasz akoska07 #5598 üzenetére
Szuper! Jó ötlet, s valóban nem csak csicsa, ha vki csak 1x e miatt nem ül végig egy 30p-es blend-et..megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest