- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
L1ZRRR
senior tag
válasz RudiLicenc #74247 üzenetére
A tradenel látod a profilnak a regisztáció dátumát, ha nem egyezik, kamu az egész és le van lopva az apid.
Nálam elő fordult már ilyen, de sehova nem loginoltam be, felhasználó névvel+jelszóval.
Csináltam api key resetet, minden email, passwordot megváltoztattam, újra húztam a gépet is.
Akkoriban nagyon sokat olvasgattam ezekről a férgekről.
Utána olvastam egyébként, és már cookie elfogadásával is simán betudnak férkőzni egy oldalon.Szóval azóta 3x meggondolom mit nyitok meg.
De a skineket nemtudta lelopni, mert telohoz van kötve a jelszó küldés.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
lemusz
addikt
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74254 üzenetére
most már én is akarok ilyeeeeet!!!!
mondjuk én írnám neki kapásból, hogy "nem vagyok a tesód, haver!" [link]
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
senior tag
válasz lemusz #74254 üzenetére
Csak úgy poénból (meg kíváncsiságból) megnéztem egy teljesen újonan kreált fiókkal hogy hogyan is néz ki ez a scam. Már ott elbukik a dolog, hogy újra be kell "jelentkezni" a fiókba, ugye ott küldöd el a bizonyos csalónak a felhasználónév jelszó párost, meg a Guard kódot. Mivel ezen a teszt fiókon csak e-mailes hitelesítés volt, így könnyen látszott a kapott levélben, hogy Oroszországból próbáltak belépni. Örülhet a fejük, gazdagabbak lettek egy semmit nem érő fiókkal
-
aktív tag
-
Mezcal
addikt
De ha ezek ellopják az accot, azt vissza lehet szerezni a supporttal. Nekem egyszer ellopták az 1.6-os időkben, akkor elküldtem egy fényképet a CD-ről, amin látszik a kulcs (nekem dobozos csé volt) és azonnal visszaadták.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
bepken
veterán
válasz bepken #74261 üzenetére
volt egy nagyon fura meccsem most, illetve csak arms race (fegyververseny)...safehouse, utolsó fegyver a kés előtt....lépcsőnél camp, fut fel két player...fejbe lövöm az első gyereket és vége a meccsnek, még bosszankodok is, hogy pedig nagyon közel voltam a győzelemhez! ... erre nézem, hogy én nyertem bazze!
ilyen laggal még nem találkoztam, hogy egyetlen kattintással fejbe lövök valakit, a másikat meg úgy késelem meg szemből, hogy fogja aztán dead
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
Csodálom, hogy nem írtatok még róla. Sok százmillió dolláros bevételű cég mit csinál, mikor már kezd kínosan sok lenni a csaló? Irányelveket fogalmaz meg, melyben rögzíti hogy a csalás az rossz. Halljátok gyerekek?! Nem szabad csalni!
https://blog.counter-strike.net/index.php/fair-play-guidelines/
Zseniális lépés! Ez az update egycsapásra megoldja a toxic community, a griefing és cheating problémákat.
-
bepken
veterán
válasz bepken #74264 üzenetére
jó, mondjuk....ha kevésbé vagyunk savanyúak, akár még valahogy így is lehet magyarázni ezt a lépést: [link] - viszont ez alapján a felvetés alapján az OW demok 99%-ában főszerepet játszó, pörgőforgó, földet néző ugribugri nyuszikomák innentől mindenféle további jelzés nélkül takardhatnának a büdöscsába
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
L1ZRRR
senior tag
Van itt valaki aki face it lvl 7-10 között van és ismer teamet vagy szeretne játszani?
Egyszerűen lvl7ből nem tudok ki jönni mert olyan b@lfasz teammateket oszt mellém hogy hihetetlen a boostolt lvl10-kről meg ne is beszéljünk.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
pdw_ph
tag
válasz L1ZRRR #74270 üzenetére
Fel-off: volt 1 honap amikor csak faceiteztem mint egy kiserlet, akkor Supremekent. Lvl4-ig jutottam, de azt a szerencsetlenkedest ami ott ment az erthetetlen. Egyszeruen semmit sem jelentenek a szintek, van aki Lvl1-ben boven jobb mint az atlag supreme van aki lvl4-ben a palyat sem ismeri.
Abba is hagytam, MM soloQ-ban legalabb nagyjabol hasonlo szintuekkel rak ossze. -
-
lemusz
addikt
Örülnétek egy budapesti major-nek?
#PGLBudapest -
aktív tag
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz LendvaiFeri1 #74276 üzenetére
Meg a repülőjegyet!
Lemusz, miért, mitől függ, tudsz valamit?
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #74277 üzenetére
Nem tudom az meg van-e, hogy nem Stocholmban lesz a major, mert a 16 ezres stadionba csak 300 nézőt engedtek volna be a hatóságok, a polgármester hiába lobbizott a kormánynál. Úgyhogy most új terepet keresnek a PGL-esek, a dota2 "major" már biztosan romániában lesz megtartva, de a cs:go még kérdéses és most elejtették annak a lehetőségét, hogy az lehet nem romániában lesz. (PGL egyébként román vállalkozás)
Szóval ebből gondoltam én tovább a dolgot, hogy itt vagyunk Európa közepén, magas átoltottsággal, már a 3. oltás reklámjával, egész világot bejárt Puskás-teli képekkel, tervezhető ősszel, esportban jártas városként (V4-ek!)...
-
lemusz
addikt
válasz pdw_ph #74281 üzenetére
Majornek - amiről eredetileg szó volt - semmi köze az adódhoz, az egy piaci alapon működő dolog. Mindenesetre úgy tűnik mehet majd politikai fröcsögés - csak ne PH-n mert tiltott! - elvileg novemberben V4.
-
Gyula84
veterán
Hali nekem néha beakad a játék egy meccs alatt vagy 2-3x kb 2 másodpercre, más is találkozott ilyennel? csak ez a játék a bfv, r6 siege, doom eternal nincs semmi ilyen gond
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Livius
őstag
válasz Gyula84 #74285 üzenetére
Nekem olyasmi szokott lenni, hogy amikor elhiitelnek, főleg fejre akkor érzek valami mikrolaggot, de más komolyabb laggom nincs.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Spet
addikt
Na hajnalban jott egy updtae es termeszetesen nem vittek tulzasba a reszletezest
Ellenben kb 1,5 napja rossz a CS:GO inventory igy stabilizaltak kicsit a steam market arakat
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bepken
veterán
én is ma reggel néztem, hogy a snakebite láda felment 74 centre. na mondom ez jobban hangzik, mint az 50 cent, gyorsan feldobom. erre hoppp...eltünt az inventory-ból és most nincs sehol (nyilván majd egyszer csak megjelenik piacon)
-
Spet
addikt
Már lassan Activison-Blizzard szinten űzi az ipart a Steam, de az összes felhasználójával.
-
bepken
veterán
CSGO-ra is orrvérzésig tolják folyamatosan az új content-et?
(nem ismerem mélyrehatóan az említett kiadókat, de hirtelen ez ugrott be róluk - nyilván nem erre gondoltál... )
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Jah, inkább a f@sz rossz végén állásra. Már lassan más naponta van valami náluk, ami miatt a rendszert csak kritizálni lehet.
-
bepken
veterán
naaa....azért egy kis türelmet és megértést, kérlek....Gabi kiadta nekik, hogy mindenki teszteljen gőzerővel, tényleg minden náluk elérhető játék fut-e legalább 30 fps a nemsoká érkező dekken
-
GhanBuri Ghan
őstag
A minap solo MM-et mentem, kaptunk egy full premade, mindenki supreme, ellenfelet, akik az első perctől fogva csaltak, a gyanút a demó visszanézése bizonyossággá tette. Ehhez képest az OW-ben csak csupa hvh meccset szoktam kapni, pedig hát őket kellene automatikusan kirakni, hogy azért a prime is tisztulhasson.
-
wjbhbdux
veterán
/s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest