- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
hát....ennyit a mindenféle "belsős" infókról...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73306 üzenetére
krimz VAC banned
https://steamcommunity.com/profiles/76561198031651584[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
-
bepken
veterán
Srácok olyannal találkozott már valaki, hogy ha meccs közben nyom egy ESC gombot (pl taktikai szünet kérés miatt), akkor elkezd durván akadni a játék? utána szépen visszaáll az fps pár másodperc múlva. ilyen még nem volt nekem eddig. új a gép, bármi előfordulhat....de más (erőforrás igényesebb) címek gördülékenyen futnak továbbra is.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Spet
addikt
válasz bepken #73314 üzenetére
Nem. Viszont tegnap végignéztem egy OW-t, értékeltem (full rage cyka blyat) majd gondoltam nézek egy másikat. Kiderült, hogy az előző OW-t nézhettem végig elejétől végégig, és még az emberek között is válthattam. (neveket nem dobta be sajnos)
Volt ott minden:
- AK-47 Empress
- AK-47 Hydroponic
- StatTrack AWP Hyper Beast
- Sport Gloves | Pandora's BoxNa meg még 1-2 kés is.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
Nos teszteltem elképzelésem és működik.
Ha vagytok olyan perverzek, hogy az adott teljes overwatchot végignézhessétek, akkor villámgyorsnak, a gépeteknek meg egy lehelettel lassabbak kell lennie.
Ha végeztetek az ítélet hozással, és gyorsan az overwatch menüpontra kattintotok, akkor az utolsó esetet végig tudjátok nézni elejéről végéig.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73307 üzenetére
létezhet az, hogy itt valóban nem történt semmi, a profil viszont még mindig így néz ki? egy pro játékos esetét nem hinném, hogy ennyi idő kivizsgálni...főleg hogy ettől az esettől zeng minden IS
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73319 üzenetére
Állítólag valami svéd esportal faceit kliens okozhatott sokaknál VAC bannt. Fnatic körbepánikolt mindenkit, így az oldal is lehozta a közleményét kérve a valve segítségét, szóval most a Valve-ra vár mindenki. Akiknél meg ugye hétvégén még az a 4-5 ember se dolgozik, akik amúgy szoktak
-
lemusz
addikt
Csgo híradó:
1. Krimz unbannolódott
2. Egy új DLC bejegyzés jelent meg steamdbn, ez major passra vagy operationre utalhat, de mivel a kövi major elég ingatag vizeken evez, ezért az operation esélyes.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73324 üzenetére
szerintem a "hamarosan jöhet" vagy a "hamarabb jöhet, mint gondolnád" vagy valami hasonló bs sokkal biztonságosabb volna. de Te tudod, hogy mit ígérsz meg
apropó, gondoltam felnézek redditre, hogy ott miről írkál a nép... [link] - nem jöttem rá, mitől lett hős a gyerek, de hogy az osztálytársai helyében több okból is ütném, az biztos
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73326 üzenetére
Nyilván akkora PH infuencer vagyok, hogy a viccesre vett "ígéreteim" alapján veszik ki sok százan a szabijukat egy csgo operation miatt.
LendvaiFeri1: Ha ezen a héten nem jön én már több reményt nem fűzök hozzá ebben az évben. Mégis mikor jönne ki akkor? Karácsony első vagy másnapján?
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Csak én nem látom az új operationt?
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #73330 üzenetére
a hiba nem az Ön készülékében van.
-
hNp88
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #73330 üzenetére
say some cyka blyat
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Spet
addikt
-
lemusz
addikt
Itt van a napi leak [link] Komolyan mondom mintha volvo direkt baitelné a communityt...
-
aktív tag
-
bepken
veterán
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Az normális, hogy i7 8700/rtx 2060/16gb ram trióval, 4:3-ban alig-alig megy, vagy szinte nem is megy az fps 300 fölé? Néha még 250 sincs.
Van erre valami boost?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #73341 üzenetére
én ezeknek egy részét végeztem el a gépen: [link] - bár igazából tényleg csak egy kis részét....a config fájlt használtam fel, meg az indítási opciókat (ilyen registry buzerálásokba nyilván nem fogok belemenni egy jutyub videó kedvéért )
egyébként nem tudom, hogy megint mi történt, de ahol 1 hete még 240 fps körül mozgott, most 160 fps körüli értékre esett vissza....pedig semmit nem állítottam a játékon azóta.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
-
Ármester
válasz Cr00py #73346 üzenetére
Update incoming. Nekem most tölti, 2,2GB.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bepken
veterán
nem emlékszem már, ennyi szokott lenni a pass? (12,75€)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest