- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz RudiLicenc #73900 üzenetére
Ha bankkártyával veszi meg, akkor gondolom unlockolná igen. De hogy vennéd meg a passt, ha nincs annyi wallett és egy átküldött skint se tudsz kirakni marketra walletet gyűjteni?
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73901 üzenetére
ha fő accon megveszed, át tudod küldeni a belépőt, nem? mármint először csak a raktáradba kerül, mint "item" és ezt követően tudod beaktiválni. (ha emlékeim nem csalnak)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73902 üzenetére
Át tudod küldeni persze, de mint írtam ekkor 2x8nap kockázat van. 1x8 azért mert újonnan vásárolt itemet nem küldhetsz el azonnal és még 1x8nap a már alternatív accounton kiszedett ládákra, mert azokat is új itemeknek veszi. Ha ezidő alatt jön a leárazás az cumi.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73903 üzenetére
igazad van, az átküldéssel kapcsolatos limitről tényleg elfeledkeztem. semmi baj, így akkor kártyával fogom majd megvenni, de köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!
vannak találgatások arra vonatkozóan, hogy lesz e leárazás. én talán a legjobb "érvnek" látom azt, amint egyik videóban vetett fel a srác: ha nem számítana rá a valve, hogy sokan csak később fogják megvenni a belépőt, akkor miért engedték ugyanúgy végigpörgetni a küldetéseket? illetve miért adtak volna ilyen hosszú határidőt az utolsó héttől számítva a küldetések teljesítésére? szóval én még várok türelemmel
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #73905 üzenetére
Jó kérdés, lehet hogy ez működhet, sose vettem még ilyet, passz.
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #73907 üzenetére
de ez mitől jobb, mint közvetlenül megvenni kis accon a belépőt? (csak mert wallet-ből nem lehet szerintem gift kártyát venni)
-
lemusz
addikt
Most hogy jött ez az ingame megerősítő üzenet az április 30-ról eléggé megnövelte annak az esélyét hogy lehet nem lesz leértékelve a pass.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Van pár skin amiket eladnék,meg van pár olcsó amiket vennék viszont nem adhatok el amíg nem töltöttem fel az egyenlegem. Mennyi a minimál összeg amit fel kell tölteni a "steam Pénztárcába" , hogy eladhassak?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
aktív tag
-
aktív tag
Kijött KODIAK újabb interjúja, szerintem jóval érdekesebb és pontosabb mint az eddigiek. Akit érdekel, mindenképp nézze meg.
Üdv!
-
GoTReX
őstag
válasz RudiLicenc #73912 üzenetére
Köszönöm! Amúgy full random hogy mikor esik skin vagy láda? Most [ez] esett, meg vannak olyan matrica gyűjtemények amik ~10euro, de gondolom normális skinek leginkább megvett kulcsok után jöhetnek.
-
aktív tag
-
GoTReX
őstag
válasz RudiLicenc #73915 üzenetére
Arra gondoltam hogy a meccsvégi droppok általában értéktelenek.
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz RudiLicenc #73913 üzenetére
Valóban eddigi legjobb a témában, főleg a videó első kb 70%-a.
-
Spet
addikt
válasz RudiLicenc #73915 üzenetére
Heti max harom (ha szerencsed van), de inkabb csak ketto: egy lada (attol fugg, hogy milyet kaphatsz, hogy prime account vagy sem), illetve egy aktiv collection fegyvere vagy spray.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
aktív tag
-
IreN!CuS
őstag
válasz lemusz #73918 üzenetére
Majdnem egyszerű dicsértük meg Kodit meg a videóját, hogy végre egy értelmes embert "ültetett" a mikrofon másik végére
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
GoTReX
őstag
válasz RudiLicenc #73917 üzenetére
Igen. De nekem hobbijátékosnak ez egy plusz dolog,ami tetszik Mondjuk anno cs 1.6-ban fpsbananaról szedtük ezeket, bár ott nem volt world view
-
GoTReX
őstag
válasz RudiLicenc #73917 üzenetére
Szerk.: A láda mindig hibátlan állapotú tárgyat dob? Maga a skin használat alatt "kopik" hogy ne inflálódjon az értéke? Szétnéztem piacon és fillérekért is van ezer hangulatos festés, sokat számít az állapot?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
kristof123
őstag
válasz RudiLicenc #73913 üzenetére
Megnéztem, igen ez már színvonalasabb volt. Ajánlom másoknak is megtekintésre. : D
-
goccer
aktív tag
válasz RudiLicenc #73920 üzenetére
2 drop van hetente. Szerda reggeltől indul a hét, a heti első level up után kapsz random dropot, és heti egy láda eshet random. Nyilván ha kedden és szerdán farmolsz akkor eshet 2 láda, 2 random drop, mert a kulcs az hogy szerdán resetelődik a hét. Ha szerdán kifarmolod akkor viszont egy hétig nem fog esni semmi.
-
lemusz
addikt
válasz goccer #73926 üzenetére
Sokáig azt hittem, hogy akik azt mondják heti 2 láda kapható azok csak összekeverik mettől-meddig tart egy steames hét, de NEM. Múltkor kaptam egy héten 2db ládát is. Rohadt sokat kell hozzá az adott héten tolni, ritka is, de lehetséges. Lehet az is triggereli, ha előtte lévő steames héten nem kaptál ládát, mert olyankor elég hamar kidobja az elsőt a rákövető héten.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Új játékosokat szeretne Valve, ezért bannolják a dota2 smurfoket. [link] Nem néztem végig, csak beletekergetve, de az jön le nekem, mintha csgoban globálok szilver accountokon boostolnák lobbyszerűen az ezért fizető szilvereket. Érdekes, csgoban is kb ez megy, annyi különbséggel hogy csalók húzzák a fizetőképes retardokat és nem kell nekik hozzá szilver acc. Kíváncsi vagyok ennek lesz-e valami következménye csgoban, de van egy sanda gyanúm, ha annyira érdekelné őket az új játékosok játékélménye, akkor nem úgy nézne ki a non-prime mint ahogy...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
aktív tag
-
Livius
őstag
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-o8ReF-twVB7-aEAVu-shapB-feQ3A
Újabb egy szép pörgő aimos globál és sas rangos banda. A legszebb az egészben, hogy az ellen miután benyomta az aimot és wh-t a 3 cheater csapattársam is benyomta, de még így se tudtunk nyerni 2v3 cheaterrel, mert ebben is bénák voltak. Azért mostmár az is el kezd gondolkodtató lenni, hogy kb talán 2 éve amióta ingyenes lett a CS:GO ez a pörgő aim cheat jelen van, de azóta se tudja a VAC automatikusan kiszűrni, csak az overwatchból hullanak ki ezek a férgek. Lassan kezdem úgy érezni, ebben a játékban nincs is Anti-cheat.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
aktív tag
válasz Livius #73931 üzenetére
Még onnan se, mert nekem számos ilyen meccsem volt, ahol lepörögtek, és semmi gond nincs az accal. Az a baj hogy kiszavazzák magukat OW-ből botokkal, mint nem csaló. Ez már csak azért is könnyű, mert ha nincs CaseID, akkor szimplán a Valve árulja el nekik, mezei user Wiresharkkal letöltheti a nem titkosított demot, és látszódnak a nevek
Üdv!
-
Livius
őstag
válasz RudiLicenc #73932 üzenetére
Overwatchig el es jutnak már szerintem akik okosak. Állítólag 1-2 nap alatt kell 11 jelentés az MM-ekből. Nah most ha teamben játszanak akkor max 5-öt kapnak jelentést az ellentől, és napi két meccset nyomhatnak csalva. Most én lehet felborítottam ezt, mert a saját csapatból is kaptak jelentést, nah de az ellenbe is volt két pörgő aimos, azok gondolom nem reportoltak, szóval bőven tudnak úgy játszani napi 3-4 meccset hogy nincs elég jelentésük, hogy bejussanak az overwatch elemzésre.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
ArthurShelby
addikt
válasz Livius #73933 üzenetére
"Állítólag 1-2 nap alatt kell 11 jelentés"
Ha ez az információ tényleg igaz, akkor viszont hiszek az összeesküvéselméleteknek is, hogy a valve-nak hasznosak a csalók és még segíti is őket. Ilyen információnak nem lenne szabad kikerülnie (főleg, ha ilyen kevesen foglalkoznak a cs go-val).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Livius
őstag
válasz ArthurShelby #73934 üzenetére
Én azt nem értem, ami a Kodiak videóban is felmerül, hogy a nagy VAC Net mesterséges intelligencia anti-cheat-vel most akkor konkrétan mi lett? Létezik ez egyáltalán? Ezeket a pörgő aimokat, amik egyszerű vagy modern matematikát igénylő statisztikai számításokból is már simán detektálhatók lennének képtelen kiszűrni, úgy hogy pl ahogy játszik valaki 4 kört ezzel már teljesül is a trigger szint és megy a VAC ban. Ezt egyszerűen nem értem, egy Matlab programozásban egy ilyen szűrés a mozgásra és célzásra egy egyetemi szintű féléves házifeladat szint lenne, szóval ez nem nagy dolog (aztán ha kész, lehet átportolni más nyelvre), de mégse tudja még mindig a VAC.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz Livius #73935 üzenetére
Működik, meglátásom szerint elég jól, amit az OW demók igazolnak, de nem merik megadni neki az automatikus bannjogot. Hogy miért nem ne kérdezd. Sose siették el a dolgot. Könnyen lehet, hogy még évekig nem vezetik be, csak majd akkor ha vészsesen fogyatkozni kezd a játékosszám/bevétel.
-
Livius
őstag
válasz lemusz #73937 üzenetére
Most akkor azt mondod az a VAC Net ami mesterséges intelligenciával szűr, igazából egyszer sem bannolt még élesben? Ezt te honnan látod, Overwatchban miből látod ezt?
-
lemusz
addikt
válasz Livius #73938 üzenetére
VACNet nem egyenlő a VAC-cal. Legjobb tudomásom szerint a VACNet jelen állapotában csak OW-be küldi a gyanús embereket. Nem tudom hogy csak a reportoltak között nézelődik-e vagy mindenhogy, de ez most mindegy is. Ha automatikusan bannolna, akkor konkrétan nem lennének pörgőaimosok a játékban és a régi könyvjelzőzött pörgősök is bannolva lennének már. Az hogy egyébként jól működik abból következtetem, hogy míg 1-2 éve 10 demóból volt fixen legalább 1, de néha 2-3 olyan demó is, amiben nem volt csaló/griefer, addig manapság gyakorlatilag 0 ez a szám. Sokáig azt hittem/hittük hogy azokat az 1-1 ártatlan demókat azért rakta be a rendszer, hogy azzal szűrje hogy tényleg megnézed-e a demókat és rontsa le esetleg az automatizált rendszereket használók visszajelzési sikerarányát, de egyre jobban valószínűtlen ez számomra, mert idejét nem tudom mikor láttam utoljára ártatlant a demók között (heti legalább 10-20 demót megszoktam nézni, néha még többet is). Ez utóbbira egyébként az lehetett a valve megoldása, hogy x demó megnézése után már nem ad visszajelzést/XP-t az adott héten.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Érdekesség, hogy sokan csinálnak táblázatot az OW eredményeiről, és látható, hogy hiába nyomják rájuk, hogy csalnak, nem kerül tiltásra a fiók.
Azért ez igen sajnálatos.
Üdv!
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok, van 3 videóm, a véleményetekre lennék kíváncsi:
1. OW, a wh egyértelmű volt végig, az aimet néztem. Viszont közben észre vettem, hogy fura, hogy ilyen sok van még a tárában. Az valami reload cheat, vagy a demo rossz? (nincs hangja sem a tárcserének).
2. Fura ez a forgás (23.mp), olyan mintha bekapcsolta volna (sajnos ez visszanézés, nem ow)
3. Ez is wh nem?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Livius
őstag
válasz ArthurShelby #73941 üzenetére
Az hogy WH-zik, meg valami aim is rakoncátlankodott neki és fodult egy 180°-ot az tuti, de ilyen animáció és hangnélküli újratárazást még sose láttam,. Ez nekem új, hogy csak úgy hirtelen újra fullos lőszert mutat neki a HUD és tényleg újra is tárazott minden nélkül.
-
lemusz
addikt
Na az a nem semmi! -90% a Broken Fang passon, mindössze 1,27 euro az oepration. Be is esett a láda ára rendesen.
-
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
tapasztalta más is, hogy face it en a ping masszívan 89 és lagg van. A telekom és a vidanet szolgáltatóinál is előfodult. Esetleg tud valaki az okáról?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest