- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
lesznek vajon idén is tökfej pipik? kb minden más úszik a halloween mázban
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
@fazeniko twitter fiók eltűnt, így már csak a hivatalos bejelentés van hátra.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok srácok!
Kb 5 év után felraktam a játékot, a main accomba simán betudtam lépni, viszont a másikba nem. Arra sem emlékszem milyen e-mailre volt regelve.
A bökkenő az, hogy tele van fasza dolgokkal a raktárom És jó lenne, ha lenne..Szóval b@szhatom?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
bepken
veterán
válasz pr1mzejEE #73208 üzenetére
ha az email címre sem emlékszel, akkor necces lesz. gondolom nem is nagyon vásároltál semmit arra a fiókba (pl játék kulcsokat tudnál mutatni support-nak) - illetve gondolom telefonszám se lett társítva a fiókhoz
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73211 üzenetére
szerintem a steam guard recovery kódra gondolsz, az mondjuk határozottan megoldás volna csak sanszos, hogy ilyenünk nincs.
pr1mzejEE! röviden: ha az itt leírtak közül bármelyik bizonyíték rendelkezésedre áll, akkor érdemes foglalkozni tovább a dologgal.
mivel mondtad, hogy a nickneved megegyezik a regisztrált neveddel (öreg hiba), így én valahonnan innen indulnék el
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Milyen egeret használtok? Most elgondolkoztam rajta, hogy másfél év után váltani kellene EC1B-ről valami kisebb modellre.
Kipróbálni sajnos nem tudok egyet sem, de legalább van viszonyítási alap.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #73213 üzenetére
Deathadder-ről váltottam model 0-ra.
De ez már a második, elsőbe meghalt az érzékelő.
Holnap érkezik a 3.ik viszont ez O- lesz.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
lemusz
addikt
Ez a 'Milyen egeret vegyek?' topikba tartozik.
-
lemusz
addikt
válasz LendvaiFeri1 #73217 üzenetére
De itt nem is kapsz olyan szakszerű segítséget, mint ott...
-
gtamate2
veterán
Csak a Cooler Master MM711. Egy ideje nem vágyok már más egér után, de ez persze előbb-utóbb úgyis elmúlik
*Sn0w
-
Spet
addikt
-
kristof123
őstag
Logitech G400-at használok már évek óta. Annyira bejött, hogy vettem belőle mégegyet.
Kisebb egérből a g100s-t próbáltam ki és meglepően jó volt.[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz kristof123 #73222 üzenetére
Kéz méret kérdése, meg játék típus.
Nekem az első gamer egerem MX518 volt cod2-es időkben.
Majd jött a Deathadder, sok ideig játszottam ezzel, de pl cs:goban vissza fogott. Egyszerűen nem volt kellően könnyű, preciz számomra.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
bepken
veterán
ha már itt tartunk, lézeres egér alá milyen egérpadot érdemes venni?
-
kristof123
őstag
válasz bepken #73224 üzenetére
Én egyszínű fekete SS Qck padot ajánlanék. Nekem a G500-al (lézeres) nem volt problémám rajta, ahogy Corepad C1-en sem. És ha teheted ne használj lézeres egeret, én saját bőrömön tapasztaltam meg az összes hátrányát. Bővebb infókért keresd fel az egeres és az egérpados topikokat.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz kristof123 #73225 üzenetére
köszi a tippet!
igen, már egy ideje gondolkozok rajta, hogy lehet váltani kéne, de igazából eddig mindig arra fogtam, hogy az egérpad hiánya okoz anomáliákat... (értsd egyenetlen asztallap)
olvastam már máshol is, hogy lézeres nem ajánlott kategória, de ez a jelenlegi egerem már 4. éve megvan, csak emiatt sajnálnám szegényt kidobni.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
[ Szerkesztve ]
/s
-
Ármester
A GO-nak a visszajátszása mindenhogyan ócska, vagy csak nekem ilyen?
Fel akartam fenni egy részletet egyik meccsből, és az egyik killnél egyszerűen kimarad 1-2 képkocka. Tehát megy a visszajátszás amikor a lövés jönne akkor ugrik egyet, és pont a lényeg marad ki...„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
wjbhbdux
veterán
VNN szerint Operation érkezik nagyon hamarosan. Lesz benne új 1v1 mód, random generált pályás minél több szintet túlélő coop mód, havas dangerzone pálya
/s
-
bepken
veterán
bakker és úgy néz ki, hogy tényleg - [link]
"kár", hogy most költöttem el a teljes wallet keretem...
-
lemusz
addikt
válasz wjbhbdux #73231 üzenetére
Meglepődtem, hogy végül nem jött pénteken, lévén előző évben aznap jött, amikor az a dátumos bejegyzés bekerült steamdbn. Ugyanakkor magyarázható azzal is, hogy hétvége miatt nem lett volna lehetőségük a bugfixekre, ami egy ilyen update-tel jár. Remélhetőleg jövőhéten érkezni fog, meglepődnék ha nem így lenne. Még mindig jobb évente csupán 1 operation, mint 2-3 évig egy se.
-
wjbhbdux
veterán
-
bepken
veterán
hááát ez bizony egy nagy semmi
vagy még jöhet ettől függetlenül a héten frissítés?
szerk.: mondjuk belegondolva áruház meg csütörtökön szokott frissülni, szóval akkor még talán...
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Tegnap este glombal MM-ben két gyerek full aimozott, ment mind a kettőre a report, de valószínűleg semmit sem fog érni. Tele volt a profiljuk az ilyen hozzászólásokkal. Volt olyan, ami már több hetes, de még nem kaptak tiltást.
Szánalom.
-
bager13
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #73243 üzenetére
Azért, ha az overwatch-ra megy .akkor gyorsan repülnek.Fullban nyomott aim-ot még a hülye is látja, a wh és társai az már más tészta.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Spet
addikt
válasz LendvaiFeri1 #73243 üzenetére
A feltoltott statisztikam alapjan lathatod, hogy atlagosan hany nap alatt VAC-olnak/Game bannolnak valakit. (Elarulom tul hosszu ido alatt)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Blackhole13
senior tag
Jól gondolom, hogy 6600k + gtx750 @1280×1024 low-mid beállítások mellett füstben nem tizenpár fps-nek kellene lennie? Füst nélkül nincs gáz, de valami frissítés óta azt nem bírja a gép.
-
bepken
veterán
válasz Blackhole13 #73246 üzenetére
füstben szerintem mindenkinek esik az fps, kártyától függetlenül, ez ilyen sajnos... a ~10 fps viszont valóban nagyon kevésnek tűnik. nekem laptopon 5200U + 840M kombóval voltak ilyesmi értékeim néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs