- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
-
Zimmi91
addikt
válasz lemusz #74707 üzenetére
Utána néztem, ez is az De akkor is sír az egyik szemem
Nekem is van egy trade bannos accom, de amikor bannolták 5 évet írtak, most nem rég felléptem már örökös bann van rajta Szal szerintem ezeket a 30ks accokat meg főleg nem oldják fel De remélem pár év múlva ha felnézek az enyém is free lesz, már most is van rajta csomó olyan kapszula ami sokat ér
" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
válasz lemusz #74710 üzenetére
Még 2014ben, akkor nagyon nagyon sokat tradeltem csgoloungen, de a pontos okát ma napig nem tudom, akkor sokat leveleztem velük, de nem írták le mért kaptam
Akkori trader haverok szerint sokan jelentettek, de nem tudom, akkor még nem nagyon vágták a floatokat és annyiért hoztam el tőlük cuccokat mint a rendes ára és én nyilván profittal adtam tovább, lehet ez nem tetszett nekik és átverve érezték magukat
De beléptem az accra és azt írja végleges, pedig 2014ben 10 évet írt ha jól emlékszem..[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Hogy kel armsrace-t játszani?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #74712 üzenetére
Ja meglett.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
daniele
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a gépem már kevésnek bizonyul a csgohoz bizonyos szituációkban - simán lemegy 90 körülire az fps-em.
A konfigom a következő:
i5-3470
EVGA GTX 760 OC 2GB
2x4GB DDR3
120GB SSD - csgo erre van telepítve.1280x1024-en játszom, és minden low-ra van állítva. Olvasgattam itt a kommenteket, és Lemusz kolléga hozzászólására felbuzdulva arra jutottam, hogy inkább én is veszek egy i5-8400-et + lapot + ramot hozzá.
Szeretnék 150-160 körüli fps-t minimum, minden szituációban.
Jó lenne megúszni vga csere nélkül.
Szerintetek elég lenne a videókártyám az új konfighoz? -
lemusz
addikt
válasz daniele #74714 üzenetére
Hát ezt sose gondoltam volna, hogy több éves kommentjeim még mindig buzdítani képesek.
A VGA-t meghagynám, mert rettentő árakon mennek a bányászok/chiphiány miatt. Mindenesetre egy portalanítást és újrapasztázást biztos megérdemelne.
A proci+lap+ram triót már jóval értelmesebb cserélni, csgonak very lowon amúgy is ez kell, de megnéznék a helyedben több opciót is. Ha van büdzsé dögivel, akkor ryzen 5600X a legtutibb választás high fps-re, ha korlátozottabb a keret de mindenképpen újonnan szeretnéd venni akkor a legújabb intel generáció (i3 12100 / i5 12400F), ha pedig nagyon kevés a keret, akkor is inkább 10-es intel generáció a 8-as helyett, vagy ha találsz valami jó áras ryzen 3300X/3500X/3600-as félkonfigot hardveraprón. Szóval ryzent a 3000-esektől, intelt meg legalább a 10. generációtól szerintem és akkor jó leszel a következő pár évre is.
-
tipuka
addikt
sziasztok!
meddig tart az operation riptide? január 20 meg február 20 van mindenhol, most melyik?
-
bepken
veterán
válasz tipuka #74718 üzenetére
hát nézd...elvileg a PGL souvenir ládákat is 12.20-ig kellett volna kikérni, gyakorlatban még tegnap is tudtál venni tokent (meg matricákat is)
szóval gondolom, majd operation-t is lezárjak valamikor
hivatalosan egyébként 02.20-ig tart:
How long does Operation Riptide last?
Operation Riptide will last until February 20th, 2022. Players will receive new missions cards each week for the first 16 weeks of the operation. [link]
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Valahogy meg tudom csinálni, hogy ne csak oroszokkal hozzon össze a játék?
-
aktív tag
válasz Brandynew #74720 üzenetére
Nem tudom mennyire működik még, de ha IP cím alapján tiltod a tőlünk keletre lévő, de közelebbi szervereket + lengyel szerver(eke)t, és csak a Nyugat-Európai szervereket hagyod meg a környéken.
Oda már orosz társainknak nagy a pingje, nem hiszem, hogy bedobálja őket. Persze te is hosszabb ideig keresel, és pár ms-el neked is nagyobb lesz a pinged.
Üdv!
-
miazmá
tag
válasz RudiLicenc #74723 üzenetére
Áhh, állatok ezek, 100 feletti pinggel is ott vannak mindenhol
-
Brandynew
őstag
válasz lemusz #74721 üzenetére
Nekem leginkább az a bajom velük, hogy előnyben van az a csapat, ahol értik egymást, illetve passzív nyelvgyakorlásnak is jó lenne, ha angolul kommunikálna mindenki.
@Medvetojás: hogy tudom ezeket tiltani és hol találom a listájukat?
-
gyáliSanyi
őstag
Live poor, die rich.
-
MikeWazowski
veterán
Hogy működik ez a statrak átvivő cucc?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74727 üzenetére
Használod a stattrak átvivőt, kijelölsz két skint, amik amúgy egyforma fegyveren vannak, és megcseréli a stattrak értéküket.
-
MikeWazowski
veterán
válasz GhanBuri Ghan #74728 üzenetére
Ezer hála!
-
RexpecT
addikt
Mi a legjobb site a skinek eladására, úgy hogy a pénz kellene belőle? Van egy pár bontatlan kapszula, suouvenir package, meg sticker is. [link]
-
prtvlogan
aktív tag
Hajnalban megjött a már régebben beharangozott új láda [link] .
-
MikeWazowski
veterán
Mi a különbség a foil és holo matrica között?
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74735 üzenetére
az egyik fóliás (fényes), a másik hologramos
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74737 üzenetére
az ár mindig attól függ, hogy mennyire ritka valami
-
lemusz
addikt
Ha van valakinek befejezetlen DM-es küldije most nagyon könnyű megcsinálni. Botokon kívül mindenki csak afkol a ládáért.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Itt csináltam egy bind parancsbeállítást, de nem tudom hova kell beilleszteni. Autoexec cfg-t ír, de ilyet nem találok...
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #74742 üzenetére
Közben sikerült.
-
MikeWazowski
veterán
Beállítottam 4:3-as arányra a játékot, 1280X960-ra, de a monitor közepén van csak a kép. Hogyan tudom széthúzni a szélekre?
-
Zimmi91
addikt
válasz MikeWazowski #74744 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=C4ylP_FlEnE
1 percbe telt beírni a googleba és már ki is dobta ...
[ Szerkesztve ]
-
-
MikeWazowski
veterán
Sikerült. Ám amit tényleg nem értek hogy miért nem lett több fps-em, mint fhd 1920-ba?
-
lemusz
addikt
válasz MikeWazowski #74747 üzenetére
Talán mert cpu limited van és a felbontásváltoztatás nem oszt nem szoroz semmit nálad. Továbbá megtennéd, hogy minden nyűgöd s bajaid 10+1-nél kevesebb hsz-be sűríted? Mindenki nevében előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74749 üzenetére
az szép....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest