- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Hát, lassan már úgy fogok leülni a játék elé, hogy nyugtató italt kell előtte vagy közben inni
30 felett már kicsit ciki kirohanásokat tartani, hogy túl sokat "tud" az ellenfél. Elfogadom, letolom az MM-et, aztán lehet utána ki is kapcsolom a laptopot.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bepken
veterán
én havert szoktam nyugtatgatni, mert neki egy meccs alatt átlag 2-3 alkalommal megy ez konkrétan az életkedve....ettől függetlenül mindig lelkesen jön játszani, ha hívom
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ármester
Én ezért játszom már csak úgy, ha összejövünk 5-en haverokkal.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
szkuvi
tag
Ma voltam a Pixelben egeret vásárolni (EC2 lett a befutó), és természetesen előtte kipróbáltam egy ottani gépen, 240Hz-es monitoron... Nem hittem volna hogy ennyire érezhető lesz a különbség a 144Hz-hez képest . Még a fluidnál is fluidabb volt a játék. Legalább annyira látványos volt számomra, mint amikor 60-ról váltottam 144-re, nagyon durva élmény volt .
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
-
Spet
addikt
Hát, nem ez a 14MB változtatja meg életünket, főleg, hogy nincs semmi írva róla.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
végre, videókártya után, most sikerült monitort is fejleszteni.. egy 10éves samsung lcd-t váltott egy AOC 27G2U .. teljesen simább a játék , végre 60hz off
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bepken
veterán
[link] - én őszintén és tiszta szívből remélni tudom, hogy ezzel a 14MB frissítéssel immáron az összes typo javítva lett a fordításokban
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
[link] - redditen annyit írnak csak a frissítés tartalmáról, hogy újabb fordításokat tartalmaz. szóval errefel volt az a hatalmas méret
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Milyen parancsokat használtok indítási opciókban?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
lemusz
addikt
-
aktív tag
Csak nekem vannak negatív tapasztalataim az elmúlt pár nap MM-jeivel? Minden második meccsen minimum a bhop + wh csalás kombó, nem is titkolják, reportoljuk is öten ezerrel ezeket és semmi nem történik a profiljukkal, le van mind mentve és ConVarsra feltöltve a meccs. Természetesen visszanézem mindig, és teljesen egyértelmű szinten tolják mint az OW-kba.
Az utóbbi 3 napban ez állandó jelenség, azelőtt pedig 15-20 meccsre jutott egy ilyen. Jöhetne már az új update, legalább pár napig nem működnének a csalások. A Trust Factor is egy hulladék, 10 órás accountok ellen játszunk, akik úgy lőnek mint mi 1000 és 2500 órával. Nevetséges.
Az OW-ról persze nem is beszélve, ott mindegyik a földet nézi, de akik minimálisan legiten tolják, azok sehol nincsenek benne, pedig pont azokat kéne OW-ztatni, aki a földet nézi az meg instant ban.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
lemusz
addikt
válasz RudiLicenc #73271 üzenetére
Ez nem az elmúlt néhány napban ilyen, hanem kis túlzással mióta free2play lett a játék, szóval kb pont 2 teljes éve. Néha persze kicsit jobb, néha rosszabb a helyzet, attól függően éppen működik-e a trustfactor vagy sem, volt-e bannhullám a közelmúltban vagy sem. Azt hogy nem működik a TF onnan gondolom, hogy már vagy fél éve nem láttam lobbyban hogy kijelezte volna bárkire is. Mondjuk most nem is játszottam olyan sokat, szóval ha valaki mégis látott sárgát/pirosat a közelmúltban akkor szóljon.
Az OW-ban teljesen igazad van, főleg hogy februárban volt ez a poszt, miszerint onnantól kezdve kevesebb spinbottert kellett volna látnunk a demók között. Mindenki megörült, hogy végre valahára befellegzett a spineseknek, de hát nem. És én is azt érzem amit te, hogy a demók amiket kapok valószínűleg 90%ban nonprime lobbybkból vannak, mert durván megy a HvH. Annyi előnye mondjuk van ennek, hogy 2-3 másodperc után már látni lehet a wh-aim-script triót és lehet ugrani a végére leadni a lapot, de sajnos semmi értelme az egésznek, ezzel nem lesz egyel se kevesebb a játékban és a kifinomultabbak sincsenek igazán kiszűrve.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz lemusz #73272 üzenetére
Most biztos kapni fogom a szidást, de nekem a main accom 1623 napja OW banos. Ahhoz akkor kellett 1 hónap, hogy "lebukjak", saját csalást használtam (VAC így bukta is), csak WH-t. Persze azóta "tiszta" vagyok, meguntam a játékot és amúgy is csak 4 hónapja kezdtem el játszani újra.
Szerintem ahhoz képest (saját tapasztalatból mondva) nagyon-nagyon romlott a helyzet, eléggé gáz a tiltási sebesség, több nap kell egy tiltáshoz. Van szupi VACNet ami AI-val észleli a spinbotot meg az aimbotot, és bedobja OW-ba, ahelyett, hogy instant tiltást dobna rájuk. Ennek így sok értelme nincs, szerintem semmi kockázat nincs abban, hogy ezeket a fiókokat önmagától kitiltsa 1-2 MM után, reportok mellett.
A reportoknak meg úgy ahogy van, semmi haszna nincsen jelen állapotban, mert az OW-ba csak VACNet dobálja be a játékosokat, nonprime HvH meccsekből.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Spet
addikt
válasz RudiLicenc #73273 üzenetére
Több nap?
(Non-prime-ban) A minimum szintet elérő hvh-sak bannolják 0-7 nap között. Ha elérte játékon belül az 5. szintet és már rendelkezik rank-kal is, akkor átlagban 20-30 nap.
Prime-ban a határ a csillagos ég. Rekorder 406 nap, de az átlag 120-130 nap. Ami mondjuk ki: nevetséges.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz RudiLicenc #73271 üzenetére
+1
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
N.Szil
tag
Sziasztok.
Remélem jó helyen járok. Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Két monitor közül melyiket javasolnátok (BenQ ZOWIE XL2411P vagy BenQ ZOWIE XL2546) ,
kimondottan FPS játékokra (CS:GO, Warzone, PUBGI, Warface)
Konfig ami mellé kéne: AMD Ryzen 5 3600, MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X 8G, G.SKILL Aegis 16GB.
Előre is köszönöm a választ. -
L1ZRRR
senior tag
válasz N.Szil #73277 üzenetére
A két monitor között van egy 100-as differencia.
Neked kell eldönteni, hogy megérie a 240 HZ a többletet.
60hzről váltasz akkor a 144 hz is ég föld lesz, viszont ha prof. szinten szeretnél játszani akkor behúznám a 240 hz-t.
Bár személy szerint én maradtam inkább IPS 165 hz-nél mert TN panel IPS után 1 moslék.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
lemusz
addikt
válasz N.Szil #73277 üzenetére
144-es TN-em van, meg vagyok vele elégedve, de én már nem vennék ilyet újonnan 2020-ban. IPS nem játszik? Tényleg kell az a néhány miliszekundummal jobb input lag? Ha csak nem esportolói karrierre vágysz, akkor szerintem egy 144-es IPS az aranyközépút. De ha meg vonz a 240Hz lehet azt jóval olcsóbban is, mint 170K, BenQ-n kívül is van élet. Ha meg a pénz nem akadály, akkor meg már miért nem 360Hz?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Most játszottunk mégegyet. Ellenfél 1x3 és 1x2 premade voltak. A hármas premade csapat ki-be kapcsolgatta, így végül elértük 13-7-es eredményt, mi vezettünk. Itt ragere kapcsoltak, és füstön-falon-mindenségen át osztották a negev/autosniper/dezi fejeseket. Spinen kívül minden volt.
Level 1 Steam profilok, 0 CS:GO háttér, 2020 márciusi/áprilisi és augusztusi accountok. Nem is értem az egészet... Annyira kezdem elengedni a játékot, de mégis játszok vele
Aztán megnéztem 4 OW-t, abból mind a négy lecsalta, de legalább az egyiknek volt egy kése is, remélem bukja majd, de már nagy eséllyel el lett tradelve róla.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
bepken
veterán
válasz RudiLicenc #73280 üzenetére
csak én érzem a szavaidban a meghasonlást? te magad írod, hogy csaltál, elkaptak, elcseszted. majd a következő hozzászólásban már kritizálod a "rendszert", hogy vajon miért nem kapott el hamarabb....most pedig eljutottunk oda, hogy rohadjon meg az összes csaló, és mennyire eleged van ebből a játékból?
most akkor bűnös vagy vagy áldozat?
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
-
aktív tag
válasz bepken #73281 üzenetére
Akkoriban még programozni tanultam, valami kísérletszerűségnek indult az egész. Amúgy sem gondolkodtam úgy 4,5 éve mint most, nem gondoltam, hogy végül repül a fiókom
Szerintem van különbség köztem és azok közt, akik az n+1-edik fiókjukon csalják le az MM-et a letöltött gagyi (ne adj isten havidíjért vásárolt) csalásukkal, ráadásul ki-be kapcsolással, és utána képesek beírni chatre hogy “gg ez”. Azért ez nem én voltam, kikérem magamnak Bűnösnek nem tartom magam, azt persze bánom, hogy a main Steam accomon ott virít a tiltás.
Utólag mosolygok a meccsen, de egyben sajnálatos, hogy ennyi idő alatt csak romlott az anticheat. Főleg azért, mert tehetnének többet. Ott a kezükben az AI, a rengeteg éves fejlesztési tapasztalat. De már az elég lenne, ha a Trust Factor működik, vagy normális követelményei lennének a Prime MM-nek.
Végsősoron áldozat sem vagyok - lepöröghetném bármelyik meccset és a WH mellett vernék szét a keyboardot az asztalukon, de nem ez a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
bepken
veterán
válasz RudiLicenc #73283 üzenetére
nem győztél meg, bocsi
abban viszont egyetértünk, hogy mintha valahol elengedték volna a dolgot volvoék....amolyan "hmmm..mi megpróbáltuk, ez van" fíling.
-
aktív tag
válasz bepken #73284 üzenetére
Annak sincs értelme, hogy itt panaszkodok, szóval megyek visszajátszani...
Mikor volt a VACNet-es előadás amit az egyik Valve fejlesztő tartott, nagyon ígéretesnek tűnt, ahhoz képest meg semmi. Számomra érdekes a tech mögötte, már csak több bizalmat kellene belevetniük a saját munkájukba... Mert működik, ott van OW-ban az összes.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
senior tag
válasz RudiLicenc #73283 üzenetére
Aki már egyszer életében csalt, azt utána úgy kb lenézik, hogy szánalmas ez meg amaz, nem tudják elhinni vagy nem tudom, hogy létezik olyan hogy változás. Én is csaltam annó, egyik fiókomon nekem is ott az 1400 napos VAC és akkor mivan ? Csináltam egy másik fiókot még annó 2016-ban, majd mikor ingyenes lett a csgo újra kezdtem, 1k óráig elvittem bármiféle csalás nélkül, majd ott hagytam. Persze én ezt írhatom bárkinek, kevés ember hiszi el, de így jártam. Már túl sok pénzt őltem bele ebbe a fiólba, hogy ki VAC-oltassam, erről ennyit.
-
aktív tag
Én még nem találkoztam nagyon ezzel a jelenséggel, hogy lenézne bárki is. Bár direkt kint van a mainem linkje a csgo-s profilomon, hogy azon van ban, aztán még viccesebb ha reportolnak és másolják chatbe...
Amúgy ezt soha ne tegye senki egyébként, mert akkor botokkal addig spamelik az OW-t ameddig a report ID alapján meg nem találják és ártatlannak mondják magukat.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz RudiLicenc #73285 üzenetére
Most néztem egy OW-t, nemcsak, hogy csal, de még csak rejteni sem próbálja, végig bhop, falon keresztül is lövi az ellenfelet, és tényleg, kb. fél-egy éve csak olyanokat kapok, ahol egyértelműen csalnak, sokszor még a spinbot is megy, csak, hogy még egyértelműbb legyen. Gondolom, ez mind non-prime, valószínű, hogy ott annyi a csaló, hogy a prime-osok kb. sohanapján kiskedden kerülnek sorra. Na most vagy az OW-t kellene népszerűbbé tenni, még több XP kiosztásával, vagy a bunny, spin és társait használókat OW nélkül kivágni a francba.
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #73288 üzenetére
"OW nélkül kivágni a francba"
Vélhetően meg van már a technika hozzá, de nem merik használni. Vagyis nem az hogy nem merik, hanem inkább nincsenek rákényszerítve hogy bevállalják. Valahol talán félnek is tőle, hogy öntudatra ébred a skynet és 1-2db ártatlant is magával vinne a több ezer jogos csaló mellett, aztán ezekből az elszigetelt esetekből mekkora nagy pukkendáré sajtó visszhangok lennének. A játék pörög, láthatóan egy normális munkaóra belefeccölése nélkül is csak erősödtek a számok 2020-ban úgy hogy se major nem volt, se operation se egy normális update. *röhej* Úgy gondolom ha elkezdene haldokolni a játék (belülről már 2 éve rohad), akkor elővennék ezt is, mint valami csili-vili új fejlesztést, hogy vissza csábítsák az elvándorolt játékosbázist.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73289 üzenetére
a Valorant megjelenésekor volt igazából fejlesztgetés. akkor szerintem érezhetően be voltak csokizva. csak aztán gondolom kiderült, hogy nem nagy ellenfél...
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #73282 üzenetére
Akkor az eheti frissítést meg az autumn sale fújta el. Lehet reménykedni a jövő hétben, bár az utolsó operationnél a heti dropok már jóval kevesebbet értek, mint korábban a gods and monster és társaiból jövő (akkor még nem volt az, hogy egyik héten graffitiit kapsz vagy operator skint)
Amúgy ja, nem kell harcolniuk a számokért, a skinpiac pörög, a játékosbázis az utolsó operation vége óta sem esett össze, jól jött nekik az, hogy a játék ingyenes, nagyon lebutítva egy laptopon is elmegy, és rengetegen vannak otthon a koronavírus miatt. -
lemusz
addikt
válasz bepken #73290 üzenetére
Érezhető volt a csokizás igen, de nekem úgy rémlik nem hoztak egy normális update-et se, csak a reszelgetés ment. Valorantba azóta kb a 3. "operation" megy? Úgy hallom veszik mint a cukrot, pedig ott még el se lehet a cuccokat marketolgatni...
Spet: Már évekkel ezelőtt is köztudott volt hogy egy rakás tákolmány a játék kódja. Semmi újat nem mondott a faszi. Ennek nem kéne kihatnia arra, hogy egy kurva operationt kiadnak-e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz wjbhbdux #73294 üzenetére
Mintha a csgo mögött ne lehetne több, mint az a mostani 4-5... Röhej a valve úgy ahogy van, a régen kihalt Left 4 Dead 2 höz jönnek egymás után az update-ek, egy egész csapat dolgozik rajta több mint fél éve. Dota2-höz állandóan jön a kontent, pedig csak fele akkora mint a csgo. De a hab a tortán a tf2 amit hagytak megdögleni, most meg a sírban csókolgatják a hulláját, hátha magához tér. Mindeközben itt van a csgó, a legnagyobb fejősmalac az összes közül, aztán nagyívben tojnak az egészre csak azért mert "jajjj nagy katyvasz a kód inkább bele se nyúljunk, nehogy elrontsunk valamit, aztán megszakadjon a cashflow". Ezt a játékot nem egy konkurens játék fogja megölni, próbálta már 1-2 sosem jött össze nekik, ezt a saját fejlesztője fogja megölni.
"Lesz operation amint elkészül". Ezt te se gondolod komolyan. Tán a Shattered webet 2 évig csinálták? Elárulom azokat a mission-öket egy első éves infós hallgató 1 nap alatt összedobja, a mapokat/skineket a közösség gyártja, alig kell a valve-nak valamit önerőből elkészíteni.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz lemusz #73297 üzenetére
Én arra gondolok hogy az Alyx sikerén felbuzdulva a következő HL játékra álltak rá még többen úgyhogy elszívta az embereket a többi játéktól, Underlords és Artifact fejlesztés is csigatempó idén, Dotában is épp tegnap jelentettek be kisebb halasztást arra amit már rég vár mindenki. Meg Gabe is mondta hogy náluk visszaesett a munkatempó a covid óta. [link]
/s
-
bepken
veterán
megnézném azért azt az elsőévest, aki operation mission-t tud írni (sokan első év végén még egy közel hello world szintű alap program lefutattásával is problémákba ütköznek....)
de természetesen értem, hogy mit akarsz ezzel mondani
-
GhanBuri Ghan
őstag
Lehet tudni, hogy a Dota2, L4D2 szívügye Newellnek, a CS meg "külsős" projekt. Egyébként ez is röhej, hogy ha ekkora rakás trágya a source1 kód, akkor miért nem cserélték le már évek óta? Nyilván vissza lehet butítani a grafikát arra a szintre, hogy ne legyen sokkal lassabb a source1-nél, és az is belefért volna, hogy a hitbox, gránátdobás, ilyesmi se változzon meg észrevehetően (gránátokról annyit, hogy 128 ticken máshova megy, mint 64-en...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest