- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74347 üzenetére
vagy le van tiltva a mikrofon op.rendszer szinten vagy rossz a hosszabbító.
ha közvetlenül dugod be a fülest, akkor se megy a miki?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MikeWazowski
veterán
válasz bepken #74351 üzenetére
Kipróbálom délután. Lehet, hogy csak a hosszabbító a probléma. Van olyan hosszabbító ami jó lehet erre? Mivel laptopom van így csak azzal tudom megcsinálni.
Gépházba meg abszolút nem látja a mikrofont, csak a gyári beépítettet.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz lionhearted #74349 üzenetére
Tartok tőle, hogy nincs De meglesem délután direktbe, hogy úgy jó-e, mert ha igen, akkor a hosszabbító a ludas.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Spet
addikt
Egyszerűbb, ha megmondod a laptop típusát, és/vagy megnézed a specifikációját, hogy a jack csatlakozó kétirányú kommunikációra képes-e.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74356 üzenetére
Elvileg igen, céges gépen én is egy mobilos fülest használok, még a hangerőgombokat is le tudja kezelni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz GhanBuri Ghan #74357 üzenetére
Akkor ez jó, csak akkor olyan hosszabbítót kéne vennem amivel a mikrofont is továbbítja, mert akkor a mostani erre nem képes. Egyáltalán van ilyen?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74358 üzenetére
Erről sajnos már fogalmam sincs
Biztosan van, esetleg 4 pin 3.5mm jack extender vagy ilyesmire kellene keresni. -
MikeWazowski
veterán
válasz GhanBuri Ghan #74359 üzenetére
Akkor ez biztosan jó lenne? [link]
Valaki meg tudna erősíteni?[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74360 üzenetére
nem akarlak nagyon elszomorítani vagy megijeszteni, de a helyzet sajnos nem mindig ilyen egyszerű.... ugyanis nem mindegy, milyen a kiosztás az aljzatnak és magának a füles csatlakozójának:
ezért kéne először megnézni, hogy hosszabbító nélkül egyáltalán működik e rendesen╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
prtvlogan
aktív tag
válasz MikeWazowski #74358 üzenetére
Én is ebben a cipőben jártam, történetesen van 2 db hosszabbítom, ha érdekel. De ha találsz a közeledben, akkor olyat vegyél, ami egy csatlakozón keresztül tudja kezelni a mikrofont, és a hangot is. (pl ugreen 40675 av118) [kép]
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz MikeWazowski #74364 üzenetére
Igen, sikerült! A fentebb linkelt szerintem jó lesz. A lényeg, hogy hogy azoknál a füleseknél, amiknél csak egy jack dugó van ( és pl egy telefonba bedugva tudsz vele beszélni is), a sima hosszabbító nem jó, hanem olyan kell, ami ugyanazon a dugón keresztül továbbítja a mikrofon jelét is.
Meg pl ez is jó, de az első elegánsabb: [link][ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Mivel vannak itt új arcok - meg amúgy is tök érdekes téma - itt vannak ismét az acclopós srácok. Sokat fejlődtek!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Ritkán van ilyen, de amikor van, akkor általában 100%-ban ugyan az szokott lenni. Már a harmadik körben ment a beszólogatás. Instant mutoljátok ezeket.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bager13
aktív tag
Módosítottak valamit a MM-ben? Mert mentem jó pár kört az utóbbi 2 hétben és egy kivételével mindig nagyon egy szintű emberek rakott össze. 4 döntetlen, 3 16-14 , 4 16-13, és egy volt csak, amiben teljesen egyenlőtlen volt az erőviszony.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
nortsen
aktív tag
Keresnék cs:go játékosokat, akik szívesen játszanának ranked-ben velünk.
Jelenleg 2-3 fővel játszunk, de kéne még vagy 3.
Master guardian 1-2, elitban rohangálunk, de feljebb nem megy csapat nélkül.
25-47 év között vagyunk, és értelmesnek valljuk magunkat, szóval ilyenekkel is játszanánk.
Ha valakinek van kedve együtt tolni velünk, dobjon egy pü-t, thx.Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
Spet
addikt
válasz bager13 #74371 üzenetére
Sokat változtattak MM-el kapcsolatosan. Rangok nagyjából követik a csapat szintjét (néha azért igen fincsi amikor serif-keresztkala ellen összedobja a fűszeres madarakat), ellenben nagyon beleszól a dologban, hogy ki a csapattársad:
- alacsony óraszámú? akkor alacsony óraszámú ellenfelet kapsz
- alacsony vagy közepes trust factor? akkor ne lepődj meg, ha gyanús ellenfeleket kapsz (persz zöld trustban is összejön ez igen gyakran)
- sokat reportoltak mert elküldöd a hideg égtájra az oroszokat? akkor csak oroszokkal dob összeEladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet karakter skint szerezni, vagy venni? Piacon nem is látok egyet se.
Ja, meg tudtok ajánlani valami videó beállítást? Mit érdemes kikapcsolni, felbontás stb? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz MikeWazowski #74374 üzenetére
Ügynökök leszűrve számodra steam marketen.
Videó beállítást neked kell kitapasztalni.
-
bepken
veterán
[link] - ti tényleg el tudjátok képzelni azt a szituációt, hogy profi sportolóként az edzőtök simlizik valamivel a meccseken és ezt szánt szándékkal az egész csapat előtt titokban tartja a végletekig? mármint ilyen a valóságnak létezhet? dehogy létezik.... tudott róla mindenki szerintem, ahogy jó eséllyel más csapatban is ugyanúgy tudtak a játékosok is a bugról....
az NDA-vel kapcsolatos rész viszont egyenesen ijesztő szerintem! bár azt nem vágom, mi értelme lett volna fenyegetőznie az ESIC-nek egy titoktartási "vázlattal", mikor kapásból az orra alá nyomtatták volna"élesben"....ez a része megint csak nem tűnik logikusnak.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, ha veszek egy skint, mondjuk gyári újat, akkor az amortizálódik? Tehát egy idő után viseletes stb lesz? Csak azért kérdem mert most akarok skint venni és nem tudom hogy fizessek e többet a viseletesért, vagy mivel úgyis az lesz, jó a háború tepazta?
-
lacos001
senior tag
válasz MikeWazowski #74378 üzenetére
Tudtommal nem változik a megvásárolt skinek állapota, nem romlik, nem javul...
Ami droppol, amit veszel, az olyan is marad míg világ a világ
Viszont google megaszondja ám.. -
MikeWazowski
veterán
Miért nem látom senki rankját? Csapatomet se...
-
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #74381 üzenetére
Ha mm, akkor csak a game végén látod. Közben csak azt látod, akivel lobbyban vagy, vagyis régen így volt. 5+ éve nem játszottam mm-et kb.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Cr00py #74382 üzenetére
pontosan így van :) a meccs legeslegvégén mutatja csak (meg ott is várni kell egy kicsit, mire megjelenik a rank)
másik opció, hogy nincs nekik rank
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm.
-
gyáliSanyi
őstag
Jó kis összeállítás lett.
[A Tribute to 9 Years Of CSGO]
A CZ milyen erős is volt anno.
Pro-k is hibáznak. Stewie2K Infeno jelenetnél az egyik ellen mintha mise történne planteli a bombát, pedig tudják, hogy ott az AWP-s.Live poor, die rich.
-
lemusz
addikt
-
MikeWazowski
veterán
Hülye kérdés de hol kell a játék nyelvét angolra állítani?
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74387 üzenetére
Vagy a Steammel együtt teszed át angolra, vagy indítási opciókba beírod: -language english
Üdv!
-
MikeWazowski
veterán
válasz RudiLicenc #74388 üzenetére
-
lemusz
addikt
Nézegetem a régebben ingame reportolt játékosokat. Az egyiken megakadt a szemem. 2019 nyarán reportoltam Wh+aim+other-re (általában csak a nagyon evidens esetekre szoktam 3 vagy több pipát rakni). Konkrétan kint van a gyerek profilján a screenshot egy megnyitott cheat softwerrel, ráadásul 2019 óta... [link]
Ennyire szar az anti-cheat...
-
lemusz
addikt
válasz Mezcal #74391 üzenetére
Mindig van egy "pár". Jó lenne valami összesítőlap, hogy a reportoltjaink hány %-a bannolódott, mert így nézegetve elég nehéz megmondani. 60-80% közöttire tippelem a sajátom. Nem mondom hogy mindenki cheater akit reportoltam, ilyet nem lehet állítani. Ahogy azt sem, hogy minden cheatert előbb utóbb elér a bann, mert sajnos ez sem 100%. Az is elég bosszantó amellett, hogy néhányan megússzák, hogy nagyon sok idő telik el a report és a bann között. Láttam most olyat, hogy 2018 őszén reportoltam és mindössze harminc egynéhány napja kapta meg a VAC bant. A fél év - 1 év inkább a tipikusabb. Brutális, ha belegondolsz hogy ennyi idő alatt hány ember játékát ronthatta el. Ezt a delayelve bannolást elkéne már felejteniük. Volt olyan is, akivel 2x hozott össze sors két különböző meccsen kb fél év elteltével, valószínűleg már nem emlékeztem a srácra, de mindkétszer reportoltam. Az is sokat mondó hogy a szutykos 0-ás accountok általában VAC-al végzik, de a magas szintes - feltehetően privát cheat-esek meg inkább Game bannal (OW).
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz lemusz #74392 üzenetére
Tényleg jó lenne egy összesítés, hogy a reportok közül mennyi volt a valós és hányat tiltottak. Nyilván több az ártatlanul reportolt, de az még mindig jobb, mint hogy egy csaló megússza, mert nem reportolom. Azt is jó lenne tudni, hogy az OW vagy a VAC a hasznosabb, biztosabb.
Én annak örülök, hogy akiknek mellé még nagy volt a pofájuk és eljátszották az ártatlant, mind megkapták a tiltásukat. Az ilyeneknek mindig mentem a profilját, aztán írok valami kedveset, ha lehet.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #74396 üzenetére
Tök mindegy, ha jól van megírva a cheat esélytelen hogy VAC ban-t kapjon az illető (ha kap is, akkor évek múlva). Elég megnézni azt a palit akit lemusz linkelt, aimware valamikor 3-4 éve volt detektálva, nem csodálom hogy még mindig nem b*szták ki (OW az mondjuk megint egy más kérdés).
-
GhanBuri Ghan
őstag
Persze, a személyre szabott cheatek ellen nehéz harcolni, de pont ezért lenne az AI segítség, ami kiszűrné a gyanús mozgásokat. Ez már most is megvan, de ahelyett, hogy egyből kivágná a nyilvánvaló rage-mode-osokat a spinbotjukkal együtt, csak OW-ra küldi őket, hogy aztán nézhessem folyamatosan a hvh-kat.
Miközben vannak ötletek, hogy például össze lehetne vetni az egérből hw szinten jövő jelet a kurzormozgással, így még az 5% aimbotosokat is ki lehetne szűrni, meg el lehetne már végre törölni azt, hogy egy nap alatt 11 report kell az OW-hoz, szóval napi két premade durva csalás "belefér". Meg van egy csomó, más online játékban már bevált csalókiszórás, ha lenne szándék, a teljesen egyedire megírt csalással se menne semmire a használója. -
Spet
addikt
Utóbbi időben valamit nagyon megváltoztathattak.
Beálltam egy 10-12 fős társasághoz és nagyon feltűnő csalóval nem találkozunk MM-ben. (office-inferno-mirage általában)
Ez alól kivétel a Premier mód, mert abban gond nélkül sz@rrá vernek nem leplezve, hogy 5-ből 3-4 ember wh-zik.
OW XP bónuszt már lassan 1 hete nem ad a rendszer, pedig még mindig tartom a heti 40-50 case-t pörgetek át. Ellenben végre már nem csak pörgő aimos rage hülyéket lát az ember, hanem csak sima wh-sokat is. (előrelépés)
-
lemusz
addikt
Premier módról levették a trustfactort szerintem, nem mostanában hanem kb a legelejétől kezdve, mert már akkoriban is feltűnően durva cheaterek voltak benne kvázi-nullás accountokkal. Személy szerint nem szeretem ezt a módot.
OW XP-t mondják néhányan, de nekem tökéletesen adja több accounton is. Heti 2-3x ad, utána viszont bármennyit nézhetsz nem nagyon, gondolom beépített mechanika hogy ne farmolják az XP-t vele a végtelenségig. Oda kell figyelni, mert ha folyamatosan játszol, akkor meccs végén simán adhatja anélkül, hogy előtte a lobbyban felhívta volna rá a figyelmed. Gondolom sokan nem veszik ezt észre vagy egyszerűen csak a sok helytelen predikció miatt már nem veszi őket úgy számításba a rendszer. Itt fórumon is, de steam discussionsben is láttam már, hogy noob novák a spinbotterre azt hitték, hogy a demó bugos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest