- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz Mezcal #74600 üzenetére
Szerintem is ennyi egyébként. Cst nem lehet egy hagyományos sporthoz hasonlítani, folyamatosan változik a meta, mapok stb az a csoda hogy néha van egy csapat aki 2-3 évig tud topon lenni. Amúgy Fallenéknál a major győztes sor nem állt össze többet, Fnx nem játszott utána már velük soha, de az tuti hogy nem egy emberen meg egyéni skilleken múlik ez, ha egyszer megbomlik az egység elmegy az önbizalom akkor annyi.
-
bepken
veterán
nos...a látottak alapján kire tippeltek? ki a legesélyesebb a major győzelemre?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74605 üzenetére
én is egy ilyen döntőre tippelnék leginkább....csak hát ott van az, ami az általad korábban írtakból következik: kevesebbet láttuk őket játszani, mint pl egy Heroic vagy VP
tehát magabiztosabb teljesítményt nyújtott a NAVI és G2 is, de ők nem is szenvedték végig a challenger stage-et (valószínűleg én is NAVI-t jelölöm majd amúgy)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
senior tag
Full random kérdésem lenne ezzel a Major challenges dologgal kapcsolatosan (sose vettem ilyet, és nem is csináltam, ezért is kérdezem). Pick'Em tippeléses challenge-t mikor szokta megadni / kipipálni ?
-
L1ZRRR
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #74612 üzenetére
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #74614 üzenetére
Hát remélem, minden esetre én kicsit érdekesnek tartom, hogy még nem adta meg
-
Spet
addikt
Aranyt már kiosztotta.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
lacos001
senior tag
Hajnalban kalandoztam és nézegettem videókat.
Talán ez, ha nem is teljes egészében, de választ ad az "elhidegült" játékos reakciókra, új "szabályok"ra.
Navi videójából, felirat eléggé ajánlott [link][ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Esküszöm G2 úgy játszik az utóbbi 6 körben mint a silverek.
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
gratula nekik! igazán izgalmas döntő volt szerintem
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Zimmi91
addikt
válasz LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
Simplenek jöhet az új Audi e-tron GT RS a Taycan mellé
Jól nyomták, elég sima volt
" Just remember Manchester is RED! "
-
bepken
veterán
én simán el tudom azt képzelni, hogy nem kicsit elbízták magukat Ancient után, aztán a Nuke-on kapták az első pár igazi pofont és úgymond "zavarba jöttek"...amiből, ha úgy vesszük elég sokára sikerült visszahozni magukat mentálisan, de végül csak sikerült
#74623LendvaiFeri1 - aztán s1mple részéről is volt egy elég durva miss már valahogy az utolsó körök valamelyikében. bár tucatnyi másik lövéssel meg olyan szinten döngölte földbe az ellent, hogy szinte fájt nézni (pláne, hogy alapvetően nem vagyok se NAVI se G2 fan, de szívem szerint inkább drukkoltam volna G2-nek)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lacos001 #74618 üzenetére
ja így már kezdem akkor érteni ezt az "intézkedést"....de valahogy mégsem
mármint többezres torka szakadtából üvöltő tömeg előtt le tudnak játszani egy meccset, de egymás mellett szobákból átszűrődő "nice" ordibálás már annyira zavaró bárkinek is? érdekes azért....
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz bepken #74627 üzenetére
Nem sikerült megérteni a "signaling" kifejezést az időzített videórészletből? Lacos linkje nagyon jó, vélhetően ez állhatott a háttérben, cheat prevenciós jelleggel inkább meg se szólaljanak vagy nyúlkáljanak az edzők a játékosokhoz, csak az arra kijelölt időintervallumban pl. időkérés. Így belegondolva az astralis érára, zonic elég sokat mászkált, tapizott meg kiáltozott a játékosok mögött, kitudja mi volt már azok közül is dekódolva a "B-t csak egy védi" ésatöbbi üzenet.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nekem valamiért a Heroic szimpatikus volt (még akkor is nekik szurkoltam, amikor a CPH éppen elverte őket), sajnálom, hogy nem tudták behúzni Infernón a meccskört, akkor a NaVival döntőzhettek volna. Illetve bízom benne, hogy a következő Majorokon is hozzák legalább ezt a szintet (nem úgy, mint az Ence, az is nagy ígéret volt)
lemusz #74628: mondjuk arra az is elég lenne, ha az edzőnek nincs saját gépe, aztán nézheti az előtte lévő öt játékos monitorját.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #74629 üzenetére
Nagyszínpadon szerintem nincs gépük, mobiljuk stb. Az egész abból ered, hogy ha a közönség közül egy beépített ember küldené az infót az edzőnek, akkor az ne tudja azt átadni a játékosoknak.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #74630 üzenetére
Ó, azok a régi szép idők, amikor a közönség egy emberként zúgott, amikor rossz lerakóra indultak a CT-k, és erre a játékosok megfordultak
Vagy amikor a telefont rádughatták a PC-re, mondván félnek, hogy lemerül, tölteni kell
De egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy ne lássanak ki a közönségre a játékosok, tükörüveg + befele világító lámpák. Sokat tenne a hangulathoz, ha az edző körbetáncolhatná a játékosokat, vagy téphetné a haját. -
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #74631 üzenetére
"meg lehetne oldani, hogy ne lássanak ki a közönségre a játékosok"
Ebből látszik, hogy fogalmatlan vagy a témához. Játékosnak kör közben nincs ideje a közönséget vizslatni, hogy hol van a Feri és mit mutogat. Sok esetben ki se látnak az asztal és monitor mögül csak ha felállnak vagy kihúzzák magukat. Ellenben az edző állva lát mindent és mindenkit és van ideje kör közben ránézni Ferire, utána meg egy jól irányzott válveregetéssel vagy a jobb fülre ordított lezzgóval üzenni. Az üvegkalitkás megoldás szar, nem láttál még olyat? Majort úgy vélem nem néztél egy ideje, a közönség felhördülése a mai napig jelzi a játékosoknak, hogy nézzenek maguk mögé vagy hogy jó volt-e a wallbang/smokebang ésatöbbi.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74628 üzenetére
arról a tényről elfeledkeztem, hogy az edző nem kommunikál velük folyamatosan. így már akkor tiszta és érthető a dolog.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #74632 üzenetére
"Játékosnak kör közben nincs ideje a közönséget vizslatni, hogy hol van a Feri és mit mutogat."
Ez tiszta volt
"Ellenben az edző állva lát mindent és mindenkit és van ideje kör közben ránézni Ferire, utána meg egy jól irányzott válveregetéssel vagy a jobb fülre ordított lezzgóval üzenni."
Ahogy ez is
"Az üvegkalitkás megoldás szar, nem láttál még olyat?"
Mármint akadályozza a játékosokat? Vagy a nézőket?
"Majort úgy vélem nem néztél egy ideje"
Hát, a köröket néztem, meccs közben a versenyzőkről meg közelieket mutattak, lehettek volna akár egy másik helyiségben is.
-
senior tag
Szerintetek érdemes most befektetni szuvenír csomagokba ?
-
Spet
addikt
Jelenleg a piacon keves van fent mint latod te is. Ezen felul token ara folott is aruljak ami egyertelmu profit (akar vehetsz jatekon belul ujjakat). Viszont azt figyelembe kell venni, hogy 1 het trade/market ban van rajtuk amikor kivaltod.
Rengeteg youtubernel viszont lehetett latni, hogy nem 1-2 csomaggal fog kivaltani, hanem 100-200 db-t. Kerdes, hogy ezzel majd letorik-e a piacot, ha lejar a market ban, vagy ok is lassan dobjak a piacra, hogy arat fent tartsak.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A legutóbbi major után mikor lettek akciósak a kapszulák?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bepken
veterán
itteni tanácsra a küldetések egy részét unranked meccsekkel próbálom megcsinálni. nem kizárt, hogy nálam van a hiba, de ezeken a meccseken valami iszonyatosan szar a ping....ha megyek pl egy DM vagy casual meccset utána, akkor ott minden rendben van, csak unranked MM esetében jön elő ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Mivel elég sokaknak belopják az accját ezzel a "szavazz a csapatomra" faszsággal - igen, még mindig - ezért arra gondoltam összeszedhetnénk egy tűzoltó leírást hogy mit kellene/lehetne csinálni, ha már megtörtént a baj. Elmúlt napokban 3 ismerősöm is rám írt, hogy szavazzak a csapatukra, megdöbbentő hogy olyanok is benyalják ezt, akikről azt hittem értelmes emberek (bankár + rendszergazda), illetve már itt prohardveren is hozzám irányítottatok valakit, hogy segítsek neki privátban.
Szóval én ezeket csinálnám:
- Megváltoztatnám a jelszavam. Ha emaileden is ugyan az a jelszó, akkor ott először, utána meg steamen.- Kijelentkeztetnék minden más eszközt az accból: Steam > Settings > Account > Manage Steam Guard Account Security > Deauthorize all other computers now
- Letöltenék és futtatnék egy Malwarebytes nevű programot, hogy kiszűrjem van-e a gépen kémprogram.
- Megváltoztatnám a steam API kulcsom, hogy csere-mahinációval ne tudjanak meglopni.
https://steamcommunity.com/dev/apikey- Unblokkolnám a tolvaj által blokkolt ismerősöket és újra felvenném őket.
Úgy vélem ha ezt végigzongorázza valaki, akkor elhárul a baj, nem hiszem hogy support ticketben többet segítenének, annyi hogy 1-2 hétre blokkolnák a market és trade jogosultságot, hogy a tolvaj ne tudjon nagyobb kárt okozni. Vélemények? Valamit kihagytam esetleg? Sorrend így rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz shaddy1027 #74643 üzenetére
Annyira evidensnek tűnik az ilyen, hogy eszembe se jutott, de teljesen jogos! köszi
-
Mezcal
addikt
Nálam a hozzá tartozó emil már rég telefonos azonosítással működik, teló nélkül nem csinálhatnak semmit, az meg nálam van. Nekem még az 1.6-os időkben ellopták az accomat, de akkor a support lazán visszadta, miután elküldtem a dobozos cs kulcsot.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
aktív tag
-
bepken
veterán
arra lát valaki amúgy magyarázatot, hogy miért épp a BF2042 kapott matricákat a játékban? csak mert bennem nem is feltétlenül az a kérdés, hogy mit keres ilyen sticker collection a játékban.... inkább az, hogy miért pont ez a játék? mit láthat vajon benne a Valve?
-
MikeWazowski
veterán
Vannak magyar szerverek? Hol találok valami listát?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74649 üzenetére
Közösségi szerverek között találhatsz. Ping szerint rendezheted, vagy keresőbe beírod hogy HUN, magyar, stb..
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest