-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok, újra itt
Még a mai napig nem bírtam belőni stabilra, magasra az FPS-em. Az a helyzet, ha mindent full-ra nyomok, akkor 100 és 200 között mozog mondjuk egy teli 32 slotos szerón. DE. Pl ha kikapcsolom az AA és az AF-et akkor 90 és 150 között van, de pl ha csak 10-en vagyunk, akkor 4-500 is, ellenben a Full graffal ami 250-ig megy fel max.
Egy ilyen konfighoz, mint az enyém, ti milyen beállítást ajánlanátok? Persze V-Sync OFF.Esetleg hasonló konfiggal rendelkező emberek írhatnának, mint pl sNORH, de mások véleményét is szívesen várom!
#6405: xD Ez tényleg beteg, de most tényleg, miért nem lehetne ezt kijavítani?
-
Vasinger!
nagyúr
Még 1 nagy probléma. Mióta felraktam a Vistát, azóta ha felcsatlakozok a szeróra akkor ügye némelyiknél le kell tölteni a hangokat, stb. Nade. Most ha egyszer letölti az nem elég neki. Minden egyes csatlakozásnál letölti. Ez mitől van?
-
Vasinger!
nagyúr
Hát nagy gázban vagyok...
Felraktam az vista 64 bitet, de a css 10 percenként kifagy. Mi ennek az oka? Van vki aki Vista x64 alól játszik: -
Vasinger!
nagyúr
Egy kissebb problémával állok szemben. Mégpedig. Az alkalmazások (játékok) pl a css, mikor kilépek ezt írja ki. De mindíg. Ez mitől lehet. A proci elvileg stabil. Nem értem mi lehet a hiba.
-
Vasinger!
nagyúr
Megvan a CS: O (Counter Strike online)! Majd ha lesz időm kipróbálom
Megvan vkinek rajtam kívűl? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #5946 üzenetére
Zolás: Szoktam látogatni. Nagy jó kis szeró, csak így tovább!
Jajjj, egy esetet had meséljek már el
! Múltkor felmek egy szeróra, azt beleszól a mic.-be egy gyerek. Hát azt hittem, hogy ez csak hülyéskedik, vagy hangtorzítóval csinálja. Vékony hang, de nemtudott még rendesen beszélni se. Kiderült, hogy 6 éves. 5 évesen kezdett el css-ni, de beszélni rendesen még nem tudott. De bizton állítom, hogy előbb látott css-t mint megtanulni beszélni. Durva ez a világ.
-
Vasinger!
nagyúr
Gondolom linkelek egy képet csak hülyeségből: katt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #5932 üzenetére
Vagy látogass el ide: 87.229.109.31:27175. Ez a mi szerónk, törtes, szval visz. kezdők járnak fel. A forgalom nem nagy, de estefele vannak.
-
Vasinger!
nagyúr
Mindkettőtökkel eggyet kell, hogy értsek!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #5921 üzenetére
Buták? Játszottál te már expert botokkal? Aim wh minden fain módszerrel tolják, mert már a mesterséges intelligencia, igen nagy!
Djuree: WC-s mód? Az meg milyen? Börtönös?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #5875 üzenetére
Ezaz, csinálok eggyet warra, ami q***ra adja, és a bindeket is lecsökkentem stb stb és eggyett publikra. Vki tudna egy olyan cfg-t ajánlani ami jól adja? Vagy egy olyan oldalt ahol találok ilyeneket?
Jójó, persze alap cfg, persze, de ma már nagyon kevesen használnak alapot, én se akarok kilógni.
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen grafikai beáll. ajánlotok a CSS-ben? A configom az adatlapomon.... Az 1280x1024 az alap! A több fps elérése lenne a fontos!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
satomee #5860 üzenetére
Az a világos színű kék? D2 igazából a gázos minden crosshairnak, egyedül a piros jó oda, de többin meg az nem látszik, szval 2 tűz között!
Genius007 :
illusiON Te meg hogy lősz olyan távolra, egy akkor állatfajzat céltóval
Djuree: Én még nem látta, embert aki a célkeresztre fogta volna
. Deh ízlések és pofonok..
-
Vasinger!
nagyúr
Még 1 olyan kérdésem lenne, hogyan lehet fehér célkeresztet csin.? És mi értelme van? Milyen nagyságú crossharscale-t ajánlotok? Nekem most 2000- van, távolra jó, de közelre nem nagyon :s. Kérném segítségetek!
-
Vasinger!
nagyúr
Nektek is lett a games fülben a steambe + játék? PL Zombie Panic: Source. Vagy ez csak nekem van?
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt ismerem. Legeslegjobb barátaimat rácsábíottam, nálam a CSS-re. DE Nála már 300-as ping van folyamatosan. De cod-ban, wow ban mindenhol 20-as pinge van... És ez elnézést az kif. qr***a idegesít. De ez a magas ping, csak a css-ben van...
Még szerencse, hogy én ezt megúsztam.Szerk.: Jah és ez a rate átírós modszer, szarakodás, annyit ér, h körönként kickeljen a szeró. Van, hogy a 30000 ratért is kickelnek...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
sid.:Rc211v #5805 üzenetére
Bocs az offért, de mennyin mennek a ramjaid? Én is vennék egy 2x2 GB kitet, de nemtom, hogy elég lenne-e a 800-as vagy inkább az 1066? Előre is THy a választ!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
laragirl83 #5768 üzenetére
sNorh: Tőled is kénék egy ilyen egész ablakos SS-t. Egyébként mennyin megy a procid?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok, újra itt!
Egy olyan kéréssel fordulok, minden 4870 és 4850 tulajhoz, ha van rá lehetősége, kérem vegyen fel MSN-re, vagy ha az nincs, pü. Szeretnék pár kérdést feltenni. MSN: vasinger@hotmail.com (elérhető valszeg csak csüt. péntek)
Snorh azért te is felvehetsz, ne csak steamen besz.Hallottam bevettétek ibit(ibiza). Eggyik legrégebbi CS:S-s haverom, csak ajánlani tom ;)
Ui.: De az xD volt mikor nekem kellett elmagyarázni, hogy minek a rövidítése a ph LoL
Előre is THY mindenkinek:
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
birozoli7800 #5438 üzenetére
Hát igen, de ha felrakok mindent maxra, akkor is 200 fps van, csak sokkal szebb... Ha meg mindent élsimit meg ilyet kikapocslok, akkor van az amit írtam. A fszom a css-be már áhh. Lassan már abba is kéne hagynom és felnőni. Egyébként jó volt találkozni veled itt, nem csak a szerón
-
Vasinger!
nagyúr
Ha már itt vagyunk ebbe a nagy FPS témába, akkor szeretném mondani, hogy nem vagyok megelégedve az FPS-mel! A konfigom az adatlapomon, de a legfontosabbat leírom. Egy Sapphire HD4850 512 MB 8.7 catalyst és E8400 3.0 @ 3.8 GHz. Átlagba D2-n AA és AF nélkül 200 FPS-em van! Én ezt egy kicsit keveselem, de nem ritkán van mikor bőven lemegy 150-re ha 30-an vagyunk a szerón...
Készítettem egy Video Stress Test-et is! Vki megoldás?
Vagy ez ennyit bír?
Jah és néha beszaggat, igaz lehet hogy a gyenge szerver miatt van, vagy apám tölt egy kicsit, de 30 MS-es pinggel és 6 MB L2 cachel akkor sem kéne...
-
Vasinger!
nagyúr
Válaszoljatok Darinnak, nagyon fontos lenne, klántársam!
Snorh: Mi lett az írásoddal? Kitörölted/ték?
-
Vasinger!
nagyúr
Láttam volt warotok a FÁ-k ellen. Ma nekünk is
. Igazából szarrá vertek minket, mivel szinte senki se játszott túl rendszeresen. Igazából majdnem kihoztunk egy döntetlent, de mégse
Nektek mi lett a vége? Egyébként én a FA klánt nagyon rég óta ismerem...
-
Vasinger!
nagyúr
Nah akkor sztetek érdemes ezt akkor megvenni:katt. Nem a kinézet alapján veszek fülest egyébként
. Ahogy néztem adatait, az én "5.1"-es fülesemnél mindenben jobb volt!
-
Vasinger!
nagyúr
Újra pár kérdéssel fordulnák hozzátok!:
1. Bebindeltem azt, hogy vegyen desertet, m4-et stb stb. De a kevlart + helmetet nem tudtam. Csak kevlart vesz (mellényt). Vki tudna mondani egy parancsot
2. Milyen füles ajánlátok? Akár 5.1 v 7.1. A mostani kicsit tönkre ment.... Olyan 10 Ezer körnnyékén kellene!
-
Vasinger!
nagyúr
Én is belinekelek egy Speedtestet
-
Vasinger!
nagyúr
Kikapcsoltam a tűzfalat, és tényleg az volt a problem!
Az volt a vicc, hogy 20 ms-ről 160-ra ugrált, de szerencsére már nem
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan problémám van, hogy percenként felmegy a pingem az egekbe, magától! Ez mitől van?
-
Vasinger!
nagyúr
Most ahogy észrevettem, elég nagy a latencym olyan 800 fps, vagy akár már 300-on is. Nem nagy, de nagyobb, mint régebben kisebb FPS-en. Mennyire korlátozzam le? Régebben úgy emléxem 75-ön volt. De most 100-ra akarnám. Elég lenne ha a V-sync-t bekapcsolom?
Aki ért ehhez az FPS-latency arányához, megköszönném ha leírná!
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a CSS mindig lekorlátozza 300 FPS-re az fps. Mindig átíróm a konzolba fps_max 999, de nem jegyzi meg! A configba is beírtam, úgy se jó :S
Megoldás?
-
Vasinger!
nagyúr
Látom jól elbeszélgettetek a 6 UP-ról
. Igen, ragnos eléggé keveset játszik... :S. Akk vegyetek fel és még warról is lehet szó!
Szerk.: sקớяђ te lettél a 101. friendem
-
Vasinger!
nagyúr
Steam nevem: Colos911 eléggé szét van esve a klán, de hátha összejön egy war
, aztán az a 1000 FPS botok ellen jött össze, szerón csak 900 volt.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok! Újra itt!
Megvan az új proci, E8400! 1000 FPS sikerült csak vele
Egyébként, a pingem is megjavult! 20 MS lettGondolom megosztom az örömöm veltek
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #4707 üzenetére
Hát, 6 » UP! | Vasinger ilyen nicken
. És orbitronon, meg a szerónkon, amiknek már leírtam az Ip-t!
Még pár dolog...:
Szval, nem most kezdtem, de kezdem megunni, hogy nem találok egy jó szervert...
Ha vki tudna segíteni az írjon IP-t pls, feltételek: no lagg, alacsony latency, Sokan legyenek rajta általában, stabil 100 TR, No chokeÉn már egy elég skilles embe lennék, de kb még csak Medium - vagyok... Hála Invitel :@! 40 MS állandó ping. Nagyon szar így játszani, régebben 18 volt... :S És az a baj, hogy az invitel azt mondja, hogy nem vállalnak a pingre garanciát. Az a vicc, hogy egy másik CSS-nek a faluban, 20 MS a pinge, és ugyanúgy inviteles. 5let?
-
Vasinger!
nagyúr
Ejj asszem van csajom
On: Mióta CSS-ztek? Van egy ilyen klán, hogy PH? Vagy mi is ez? Ugye eredetin toljátok?
-
Vasinger!
nagyúr
Szeretnék pár IP-t közzé tenni!
A klánom szervere: 87.229.109.31:27175
És egy igen érdekes játékmód 2-3 hónapja van: 79.120.192.14:27025
ez az 1. magyar deathrun szeró. Sokat vagyok ott, meg ismerek mindenkit, jó a hangulat ott is.Nagyon jó szeró mind a 2, de a mienk jobb ha lőni akarsz
-
Vasinger!
nagyúr
Csináltam video stress testet: 220 fps. 4x msaa és 16x AF. Új procival több lesz
Lmh: Grat
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy egy E8400 vevésén gondolkodom, de nemtudom megéri-e a CSS miatt. (persze nem csak azzal játszanék) Egy 4850-em van. Szerintetek érdemes megvenni az E8400-at a 2140-em helyett. Azért 6x annyi cache van benne, és 1 GHZ-cel többen futna.
Válaszotokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest