Új hozzászólás Aktív témák
-
djcsefa
tag
válasz
szab.tam #686 üzenetére
Nekem hiba nélkül müködik, tehát panaszom nincs rá....
Szerintem próbáld meg a Gari-t. Olvasd vissza a hsz-ket: bár más problémákkal kapcsolatban, de elég megértőek voltak a szervizesek/garisok.
Az eládás nyügös....egyrészt zsákbamacska mert ketyeg a cucc, másrészt használhatlan hátlap nélkül.
...én komplett konfigot cseréltem(a h50s kivételével) és át tudtam ültetni a h50st egy másik alaplapra......szóval: az igaz h eléggé rágyüógyul az alaplapra a h50s hátlapja, de nem lehetetlen leszedni.
óvatos lejön az szépen. De ezt rádbízom. Ha elég ügyeskezü ,óvatos és türelmes vagy, akkor nem lesz vele baj.viszont ha nem vagy biztos magadban..akkor hagyd, mert én nem válalok felelőséget (ami érthető).. Bárhogy is lesz ,kívánom h legyen szerencséd
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Poor Volta...
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest