Aktív témák
-
Muton
addikt
az lenne a legjobb, h megnéznéd a pwm-ek gyári leírását, h mennyi hőt termel. utána meg a pici bordák hőleadási teljesítményét. akkor kiderülne az igazság. ez mind katalógus adat. neten biztos, h fent van. így látatlanban én biztos, h nem bíznám rájuk a hűtést.
az sem lenne rossz megoldás, ha egyszerűen bemennél egy elektrotechnikai boltba, ott van kismilló borda, katalógus. nem kell feltétlenül számtech boltból rendelni mindent. bizztos találnál sokfélét pont akkora méretben, amik a pwm-jeidre passzolnak.
illetve a #4655-höz: én is hasonló cipőben játrm, nem tudtam, h el fognak-e férni a HR-0x-ek, így csináltam egy méretarányos ábrát és meg is volt a válasz. épphogy, de el
(ilyet: [link])
mod: meg az alapfeszes dfi-m pwm-bordája jó szellőzés mellett is hólyagosra égette az ujjamat az előbbnagy borda rulz, nem pici
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest