- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
knbs
senior tag
Koszonom az infokat, teljesen jo helyen jarok,ugyanis erdekel a tuning is.A lapok speckoit nyilvan en is el tudom olvasni a gyartok oldalan.
Azert erdeklodtem a 965/975 temaban,mivel most nalam kint hollandiaban a 965-os Asus Commando es a p5wDh delux lap egy arban van es nemtudom melyiket vagyem meg.Mivel meg mindig teljesen ossze vagyok keveredve,melyikkel jarok jobban.
Erdekel a tuning is,de nem akarok minden csepett kihajtani a vasbol,inkabb csak megtalalni az egyensulyt a tulhajtas es felesleges rongyrazas kozott.
A penz most nem szab szamomra korlatot a fejlesztesnel,de nyilvan ''felesleges'' 3%-os sebesseg novekedesert nem akarok kifizetni +200 eurot.... csak azert,hogy elmondhassam nekem ez van a dobozban
Mindenkeppen koszi a hozzaszolasokat, igyekszem gyorsabban okosodni
Aktív témák
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest