- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Quentin Ruby
senior tag
Sorry ha megsértettelek volna nem direkt volt..
a lényeg..
A-datánál van egy sima desktop és extreme variáns..
a teszteket ezekkel végzik nem a dekstoppal...
A pénztárcát meg azért írtam,mert azt hittem hogy abban a hiszemben vetted ezeket az alap a-datákat hogy majd jól meghúzod...bár az ára nem ezt sugalta...
Na ezekkel a modulokkal nincs ilyen lehetőség... -
Vigneau
félisten
Ha hiszed, ha nem, de én pl. sokat köszönhetek Neked.
A postjaid olvasva döntöttem úgy, hogy 2.0V helyett csak 1.9V-ot adok a 2*1GB 800-as Zeppelinemnek. Korábban csak 410-ig volt minden teljesen oké, de most 425-ön tesztelek. Az Orthos CPU/RAM immáron 2 órája megy. Régebben 5 mp-ig nem jutottam vele. Igaz, lazítottam is az időzítéseken. De korábban így sem ment a dolog rendesen.
Persze, ehhez kellett még pár dolog, magasabb MCH fesz és a CPU Feature átfésülése.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest