Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
petisan
csendes tag
válasz
farkas123
üzenetére
Azt nem tudom,de kevesebb fesszel nem megy. Most 415-ös fsb-n tesztelem 1:1-ben 6-os szorzóval 2,1V-on 4-4-4-12. 29 perce megy az Orthos blend tesztje hiba nélkül.
Most jut eszembe, hogy win alól még nem próbáltam kevesebb fesszel a 800-as ram órajelet. Mindenesetre +0,2V-nál ha kevesebbet adok neki és 800-ra állítom a ramot fsb-től függetlenül még csak kép sincs a monitoron. Sípol a lap sok rövidet, majd visszaállítja magát 533-ra (1:1). A korábbi bios verzióknál ilyenkor csak az fsb-t állította vissza 266-ra a memória szorzóját nem, így ha alap fsb mellett 800-ra állítottam a ramot és kevés feszt adtam neki csak a cmos clear segített. Azt hiszem az f5-östől van, hogy már a memória szorzóját is visszaveszi ha valami gond van.
Aktív témák
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest