-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Üdv!
Vásároltam egy Silencio550-es házat egy GX550W-os táppal szettben. Már akkor érdeklődtem a garival kapcsolatban amire meg is kaptam a választ!
Egy újabb kérdés merült fel bennem. Az Edigital kérdésemre azt a választ adta, hogy egy esetleges gariztatás során a házat a táppal együtt kell leadni. Mondtam, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy a táp romlik el, mint a ház. Ha van egy konfigom, akkor miért kell a házzal együtt visszaküldenem, ha egyértelmű hogy atáp rossz.
A válasz az volt, hogy "Azért szükséges a tápegységet plusz a házat leadni, mert ezt egy cikként kezeli a beszállító. Tehát gyakorlatilag az egészet cserélik kompletten, nem csak a tápegységet. Természetesen a háztól elválasztható a tápegység, ha nagyobb teljesítményre lenne szükség. Előírásoknak megfelelő technikai (szétszerelés) esetén a garanciát ez nem érinti."
Ezzel lenne a problémám. Tervezem a táp lecserélését, mert csendesnek csendes, de szeretnék egy még csendesebbet. Na most mivel a házzal elégedett vagyok, így az maradna.
Na most az ED válasza alapján ha szétválasztva külön adom el a tápot, akkor megszűnik rá a gari. Mert ha itt a PH-n adom el a tápot, akkor az túl körülményes lenne, hogy az ország másik feléről visszaküldjék nekem a tápot, és én a házzal együtt adjam le garira.
Kérdésem, hogy ha eladom a tápot, akkor él-e hozzá a gyártói 5 év gari? Külön érdekesség, hogy az ED számláján nincs gyári szám, gari levelet sem adtam. Azt mondták náluk elég a számla, vagy annak másolata.Tehát ha eladom a tápot, és hozzá adom a számlát, vagy annak másolatát, akkor egy esetleges gariztatás megoldható a CM hazai képviseletén keresztül?
Köszi a választ előre is!

Jó hosszúra nyúlt ez a kérdés...

Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest