- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Manson
tag
HELL all!
Na elvileg sikeresen fel lett rakva a TX2-es.Ujrapasztázva a proci terhelés nélkül(simán asztal winamp+letöltés)(36;39 magonként) 41 C-os ház pedig zárva van 1.9es fordulat az everest szerint.Jobb mint a gyári azért
45C-ra akkor megy fel hogyha kicsit jobban terhelem!
Még azt nem tudom hogy lehet-e szabályozni a fordulatszámot?!Vagyis hogy jobban pörögjön tuningnál vagy állandóan 1.9 ;2.0 fog menni?Mert olvastam olyasmit hogy a biosba kellene állitani valamit!Esetleg tapasztalat megoldás valakiknek? -
Mr Manson
tag
HELL all!
Most szereltem be a Cooler Master Hyper TX2-es hűtőt!Egyenlőre nagyon nem vagyok megelégedve mert a gyári hűtővel a procim alapon 50 C fokos volt max 53!Most hogy ez van bent 2000res fordulat az everest szerint és szintén 50fokos a procim!!
Ezt nem értem!Valamit elnéztem volna?!A hűtőt ugy raktam fel hogy a lapátok a videókari felé néznek!Esetleg ujra kellene pasztáznom a procit vagy a űtőt más irányba forgatnom!Igy nem merek huzni a procin
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- GIGABYTE C200 Glass
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

45C-ra akkor megy fel hogyha kicsit jobban terhelem!