Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
KőkorSzaki #83 üzenetére
sztem ez nem általános dolog, nekem is csak most szarakodik ez, de csak teljes képernyős alaklmazásnál... edig ment minden! mondjuk , mint írtam nem tettem fel vga drivert, csak az alap van fennt, amit a chipset driver pakolt fel maának...! megpróbálok most feltenni egy ati ccc t frisset, hátha azzal nem lesz baja!
-
demars
addikt
válasz
KőkorSzaki #81 üzenetére
ha jól sejtem, akkor fordul elő, ha pl teljesképernyős alkalmazások futnak a gépen....
nekem is ezt csinálja, de nem tudom h miért?!?!
eddig a cpu driverrel küzködtem... most meg a CnQ val!
cpu drivert nem tehetek fel újabbat,mert azokkal nem megy a cpu-->kifagy a gép a fenébe
vga driver meg csak az ven fennt amit a chipset driverrel feltettem (ATI Tool 6.14es)
lehet, h egyjobb VGA driver megoldaná? -
demars
addikt
Rákerestem google ban, h hogy lehet bekapcsolni a CnQ-t... azt írta h kapcsoljak át minimális energia sémára...! Megtettem, s vissza is veszi a teljesítményt! Bár egy kicsit sokat jár a venti így is szerintem, meg olyan 65C° körüli a cpu m alapból!
Ez normális? cpu dioda meg 75C°eddig bárhol kérdeztem mindenhol azt írták, hogy BIOS ban lehet bekapcsolni, de notinál nem!
-
demars
addikt
RMClock-ot, NHC-t, már próbáltam...! nem lehetett felvinni a szorzót!
Nem azzal van a gond, h hogyan állítsam be, hanem nem bírja kezelni a cpu-t ha nincs fennt a drivere! Azt sem értem, h vistá val meg semmi baja! nem fagyott, pedig annál cpu drivert sem kellett feltennem!
mikor felteszem az xp-t, s mellé a cpu drivert, s ha elkezdek netezni, pár percen belül megfagy! ha nem netezek nem szokott! háló karira is gondoltam, de vistával nem csinált ilyet!
Köszi a segítséget!
Üdv: demars -
demars
addikt
Hello!
Notim biosában nincs semmilyen állítási lehetőség a CnQ ra... Hogy tudok meggyőződni arról, h tudja a CnQ-t?
Azért érdekelne a dolog, mert ujra telepítés óta, a cpu driverem miatt meg keveredett a gép! Állandóan kifagy, ha felteszem a cpu drivert hozzá!
Gyári driverekkel próbáltam /amd.com, fsc.com, .../ it nem volt megfelelő!
CPU: Mobile AMD Sempron(tm) 3300+
az a baj, h 10 es szorzó helyett, csak 4 esen megy! 4x200
Ha valamilyen nagyobb progit elindítok így, akad a masina!
Valaki adhatna tanácsot, hogy lehetne rábírni a gépet, h vigye feljebb a szorzót!
bios frissítés kizárva :nincs frissebb
hardver hiba kizárva: csak szinte, mert lassan 4 hónapja tesztelem, s cpu driver nélkül nincs fagyás egyáltalán
driver hiba: erre gyanakodok , de sehol sem találtam megfelelő drivertSegítségeket előre is köszönöm!
Üdv: demars
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest