Új hozzászólás Aktív témák
-
upho
csendes tag
válasz
Komplikato #25 üzenetére
Pl. DJ szoftverhez. Az egyik a kimenet (master), a másik a behallgatás (cue).
-
Alaaf Pi
senior tag
Ez munkaeszköz, külső program nem biztos, hogy engedélyezett céges policy alapján.
A sokadik linkeléssel elérhető videó végén meg a don't mess with rész volt a legkellemesebb... Majd megnézem mire jutok vele jövö héten.#35 ricsip: Mi volt a baj velük? Mert csak most a Thunderbolt mentén jelentek meg. És egy laptop mellé sok hasznuk lehetne, pláne munka terén, ahol a latency kevésbé zavaró.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Celithrandi #28 üzenetére
coder-decoder
-
Csupingo
veterán
Már a win 10-ben is van stereo mix opció, az tud ilyet. Vagy léteznek külső programok is, amikkel meg lehet oldani.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Komplikato #25 üzenetére
Az igen. De a win nem biztos, hogy tudja jól kezelni egy hardveren.
-
Komplikato
veterán
Nem értem miért jó a két audió vezérlő. Eddig, még a legalja integrált vezérlő is, egyedűl meg tudta hajtani külön az első és hátsó kimeneteket.
-
PTM
aktív tag
Ilyet éppen Teamsben csináltam, de hát... ha olyanja van akkor működik, de gyakran nincs olyanja. Van, amiben nem lehet így megadni hogy mit használjon, vagy keresni kéne, most éppen a Spotify van előttem.
De szerintem tényleg csak olyasmi oka lehet, hogy az elején levő cucc pl. hatékonyabban meg tudja hajtani a fejhallgatókat, vagy hasonló.
-
scdlsc
senior tag
Akkor elmesélem az enyémet.
A zene, ami a nagy hangfalakon és a konyhában szól (az erősítő A és B csatlakozóira kötve, így bármikor lekapcsolhatom az egyik párost egy mozdulattal) az most iTunes-ban szól és Airplay-en megy az erősítőre. Míg a monitor melleti asztali hangfalak az alaplapi line outon szólnak. Így bármilyen weboldal, youtube, stb. hangját tudom úgy hallgatni, hogy közben a másik zenefolyam függetlenül szólhat. -
ROBOTER
addikt
A váltásra és a bújkálásra értettem.
El nem tudom képzelni azt az élethelyzetet, amikor van 2 alaplapi kodeked, és alkalmazásonként különbséget akarsz tenni közöttük. Mert ha még van egy külső stúdió hangkártyád, stúdiómonitorokra kötve + a játék/film miatt 5.1-re van kötve az alaplapi, akkor oké. De hogy az előlapra más hang kell, mint hátra, az nekem így elsőre nem ugrik be.
Szerintem ez egyszerűen arról szól, hogy sok ilyen kodekben van fejhallgató erősítő, és így jön ki a matek.
-
Dr. Akula
félisten
"Hangkodekből kettő van"
Hátha valakinek 4 füle van, vagy minek?
-
scdlsc
senior tag
válasz
Acélfarkas #6 üzenetére
Gondolom az pozícionálja be a csavaroknak a menetet a másik oldalon.
-
Pipó
őstag
Gondoltam, megnézem a piacon ezeket a "belevaló" procikat: a ződmanóson van is, a legolcsóbb, 24 magos egymilla fölött, míg a legdrágább, 64 magos 4,4 millió. Mi kerül ezen több mint 4 millió forintba???? Van most az Intelnek 12.000 dolláros HEDT processzora?
-
Alaaf Pi
senior tag
Az a 8*2 Csavar(?) plusz 8 pin mi a szösz a backplaten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest