- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
hahakocka #18 üzenetére
Én ezt vettem [link] , kifizettem a 600 dodót, 3 lépésben
mert először k6 -volt, de láttam, hogy sokkal jobb a k8 plus és a gyerekemnek kellett az rgb, hogy a haverjai előtt flexeljen vele. Mert szerintem a k8 plus felárat nem érte meg a k11, de a zsebpénzéből fizette a deltát és nálam alapelv, hogy arra költi a zsebpénzt, amire akarja, abba nem szólok bele.
Szóval kifizettem és jött a gép kb 10 munkanapjára, semmit nem kellett ráfizetni. Azért az ellenőrizd le, hogy priority line legyen a csomagküldés, de a tesztrarénában olvastam 2 éves teszteket és már akkor is így küldték Kínából.Eszembe jutott még egy dolog, többen panaszkodtak a wifi-re, főleg ha második ssd-t raktak bele. A megoldás, hogy aliról kell rendelni egy mediatek rz616-t, pár ezer forint és egy az egyben ki lehet az inteles f.st cserélni vele. Garanciát se érinti, mert csak kicsavar, becsavar. De más hasonló kártya is jó, ha beépített intel sz.rakodna, lassú lenne.
synthwave: hangja nincs, én semmit nem hallok, de őszintén eddig nem is volt mivel megizzasztani, brutál erős proci. Nekem az otthoni gépem egy ideje egy r7 4700g és annál kb 1,5x erősebb multi szálon a passmark teszt szerint, de egy szálon is erősebb jóval. Az L3 cache 16mb, játékoknál azt mondják a nálam okosobbak, hogy sokat számít, lehetne többi is, de így se rossz. A gépnek van 3 tdp módja, de fortnite meg roblox, meg se izzasztja az iGPU-t se full hd-ban, a 780m elég erős, úgyhogy most a 35W módra váltottam át. A fan is nagyon sokféleképpen állítható a biosban, ha mégis kéne. A tesztekben a performance módot mondta pár tesztelő kissé hangosnak, 45dba, itt egy YT videó róla: [link]
hahakocka: lehet venni egészen olcsón oculink dokkolót, ez úgy néz ki, hogy bele kell tegyél egy sima szgép tápot és a pci-e-be meg mehet bármilyen vga. Vannak is tesztek YT-on, bitang gyors az oculink, még a komolyabb dgpu-kat is alig lassítja. Az usb4 kevésbé hatékony megoldás. Veszek egy ilyen oculink üres dokkolót, inkább csak egy keret az egész némi elektronikával, van egy régi tápom, bőven elég oda, mert csak a vga-t kell kiszolgálja és mondjuk apróról egy használt vga. Nem mondom, hogy ezt vedd meg, de kb így néznek ezek ki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- KOMPLETT ASZTALI PC RTX 2080 TI 11GB RYZEN 9 3900X 64GB RAM
- Mac Mini M2 8GB + 27" 4K LG Monitor + Perifériák
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest