Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipsz
csendes tag
OK, ezt fogom tenni.
Most egy DrTorrent nevű magyar fejlesztésű app van fent, eddig ez lassítja legkevésbé a tabot, és elég használ6ó is. Csak azt nem fogom, miért csak 200-300 kb/s a letöltés, ez nem lehetne korlátos, mert nincs is belőle fizetős verzió! A netem 20/10 megabites, a laptop simán hozza is ezt, ugyanarról wifiről.
-
filipsz
csendes tag
Nyilván nem 16 GB-os 1080p filmeket akarok tableten torrentezni. Azt a laptopon csinálom.
Egy 200 MB-os videóval próbálkoztam. Amúgy nagyjából BitTorrent, uTorrent, aTorrent, tTorrent appokat próbáltam. Nekem is a tTorrent tűnt a legkevésbé sz@rnak, de a Lite verzió durván sebességkorlátos (250 kb/s) és mégis nagyon belassult a gép tőle, így nem vettem meg a Pro-t 900 HUF-ért.
A roottal kapcsolatban továbbra sem változott az álláspontom. -
filipsz
csendes tag
Torrentezni próbált már valaki a Colorovon? Nagy élmény, de negatív értelemben...
Egy szálas, 2-300 kb/s-os letöltéstől teljesen megfexik a gép, de annyira, hogy nem csak nem tudsz közben mást csinálni rajta, mondjuk netezni, hanem a home screenre is alig 2-3 perc alatt talál vissza. Persze csak akkor, ha nem fagy le teljesen!
Kipróbáltam 4-5 torrentklienst, mindnél ez volt, tehát kuka.
Tudom, hogy nem csúcsgépet vettem , de ettől azért többet várnék! -
filipsz
csendes tag
Én szinte mindig kikapcsolt állapotban, éjjel szoktam tölteni a CityTabot, mert mekkora ökörség már az, hogy szundi módban töltve, ha feltöltődött, bekapcsol a kijelző és akár órákig világít, ha nem húzom ki!
. De most kíváncsi voltam, hol tart a töltés, ezért nagyon röviden rányomtam az on/off gombra, ilyenkor a telóm rövid időre kijelzi a töltés állapotát, aztán off. Ez meg tized mp alatt bekapcsolt, mikor akkus üzemben fél percig kell nyomni a nyüves gombot.
. De ha már így jártam, megnéztem, milyen az érintés érzékelés, ha dróton van. Hát, katasztrofális, tényleg használ6atlan.
-
filipsz
csendes tag
OK, lelkes, de nem hozzáértő júzerként megnyugtató, hogy Androidon kisebb az esély vírusra, egyebekre. Amúgy sem warezolok. Bár éppen ma olvastam, hogy igen súlyos, gyakorlatilag minden androidos kütyüt érintö biztosági rést találtak. De ezen az antivirus sem segít, gondolom.
A gyorsítótárat, előzményeket, cookiekat már többx kitöröltem, nem segített. Az előbb viszont engedélyeztem a pop-upokat, és letiltottam az AdBlockot, valamelyik használt, mert most ismét desktop nézetben látom az MA/PH-t. Thx a segítségért! -
filipsz
csendes tag
Köszi, beállítottam. Érdekes, hogy pont itt, a Mobilarena/Prohardver-en nem működik, máshol igen. Itt nem tudom, milyen változás volt, de kb. 2-3 napja hiába van beállítva a desktop nézet, először betölt az asztali nézet, majd 1 mp múlva átvált mobilra. Addig jól működött, elég bosszantó, és nem tudom visszacsinálni. De közben elkezdtem a Dolphin browsert használni, egész jó, ott nincs ilyen gond. A beállítás, amit írtál, ott is jól jött.
Nem tudom, mit ér a vírusvédelem, de mivel e-bankolok és kártyával vásárolok a tabon, gondolom nem árt, ha van. Több free verziót próbáltam, most úgy tűnik, az Avast mobile security bevált, kevesebb RAM-ot és áramot használ, nem lassítja a gépet. -
filipsz
csendes tag
A másik, hogy nekem a gyári böngésző vált be eddig legjobban. De androidos teló után először fura volt, hogy ezen a méreten és felbontáson a weboldalak normál nézete már sokkal jobban néz ki, és jobban is működik, mint a mobil. Be lehet ugyan állítani ugyan asztali nézetet a böngetőn, de ezt nem csak a bezáráskor, hanem új lapok nyitásakor is újra és újra meg kell tenni, ami elég idegesítő! Van valami módja, hogy megtartsa ezt a beállítást? Köszi.
-
filipsz
csendes tag
válasz
Bendezsu #159 üzenetére
Szia! Azt nem tudom, normális-e, de nekem is hosszan kell nyomni az on/off gombot a bekapcshoz. Telóhoz képest fura, ott csak pár mp, de szok6ó. Viszont az semmiképpen nem normális, hogy szundi helyett kikapcsol! Nemtom, mi lehet az oka, esetleg próbálj meg más időket beállítani a sleep-re, ha nem változik, lehet szerviz lesz.
-
filipsz
csendes tag
Hali. Az evidens, hogy az SD kártyámmal nincs semmi baj.
Kipróbáltam amit írtál. A 2.5"-es 250 GB-os Transcend vinyót nem ismerte fel mint vár6ó volt, biztos kevés a delej. Az 1 TB-os 3.5"-es WD-t már igen, de nem nagyon szerette, eleinte nagyon belassult, aztán magához tért. Másoltam egy nagyobb videót, de a nyüves droidos TC nem írja ki közben a sebességet, tehát adtam a sz@rnak egy maflást....
Mindenestre, ha valaki most vesz microSDHC kareszt a CityTab-hoz, és csak ehhez használja, lehet nem éri meg költeni gyors kártyára, elég a Class 4 v. 6 is.
-
filipsz
csendes tag
Mint írtam, ez a kártya eddig a telefonomban volt. Ha azt rádugtam USB-n a laptopra, simán írtam rá 16 mbit/sec-mal.
Igaz, az LG Optimus Black fórumán is azt írták ha jól emléxem, hogy amikor felrakták rá az ICS-t, ezen is belassult a kártyára írás. Többek közt ezért is maradtam GB-n.
-
filipsz
csendes tag
Sajnos nincs másik, a 2 GB-os LG-t pár napja tettem vissza a telóba, csomó progit kitoltam rá, most semmi kedvem cserélgetni. Ez a Samsung kari qrvajó az biztos, a tabbal van gond. Remélem majd más is ír ezzel kapcsolatban, bár kevesen vagyunk, nem igazán pörög a fórum...
-
filipsz
csendes tag
Viszont ami furcsa: átraktam az LG telómból a Samsung 16 GB-os Class10-es micro SDHC-t a tabletbe, és amíg ott 16-17 mbit/sec volt az írási sebesség, itt csak 4, ami nagyon gáz! Mitől lehet ez?
-
filipsz
csendes tag
Nem vagyok nagy audiofil, és igazán jó fülesem sincs, de a régi SE Walkman mobilom fülesével meglepően jól és hangosan szól a gép, még kellemesen erőteljes mélyek is vannak, zenénél és filmnél is. Nekem legalábbis elég, nem hifi és házimozi az elsődleges célterület. Viszont az MX Player a 06.20.-ai frissítés óta igazi katasztrófa lett, többx fagyott, néha a gép is, tehát uninstall. Más is tapasztalta ezt? Cserébe rájöttem, hogy a gyári lejátszó viszont tök jól használ6tó, HD mkv-t is simán viszi, a felülete is elég baráti.
-
filipsz
csendes tag
Hali! Közben rájöttem, hogyan tűnik el a fekete csík. MX Player-en a vezérlő gombok előtt /balról/ van egy lakat ikon, arra rábökve full screen-re vált. Hogy miért lakattal jelzik, az még nem esett le...
Csak hogy volt egy "kis" problem, ahogy próbálgattam 2x-3x ráböktem, és ettől le is fagyott a lejátszó, aztán kiderült, nem csak az, hanem az egész kütyü! A főképernyőről is eltűntek az Android vezérlőgombok, ezzel meg is volt az első hard reset-em, nem egész két nap alatt, ügyes vagyok. -
filipsz
csendes tag
A tablet burkolata eléggé rendben van, nem recseg vagy nyöszörög, bár nagyon nem gyötörtem meg. A fém hátlap nagyon kellemes fogású, hűvös érzetű, bár nagyobb terhelésnél fekvő nézetnél bal oldalon alul kissé melegszik, de nem vészes. Hátul van egy apró sérülés, a boltban nem vettem észre, inkább a kijelzővel foglalkoztam. Olyan, mint ha gombostűvel megbökték volna az alumíniumot, de alig látszik és a hátulját nem fogom nagyon nézegetni, akkor is elhozom, ha észreveszem ott és akkor.
Viszont ami aggaszt, a leginkább használt, és legfontosabb gomb, az on/off és feloldó gomb kissé lötyögős, nem tűnik túl masszívnak. Bezzeg a hangerőgombok jó keményen járnak, és elég kicsik is.
A hangerő nagyon forrásfüggő, de használható, MX Player-rel kimondottan hangos. A sztereó nem igazán jön elő, ettől többet vártam, ha már elöl van két oldalt a hangszóró.
HDMI-n működik, egy LG full HD tv-monitorra kötöttem rá, a kép nem marad el a tv saját média-lejátszójától, de alul az Android "tálca" vagy a fekete csík felesleges és zavaró. Csak 720p-vel próbáltam, az fért a pendrive-ra, de biztos jól kezeli az 1080p-t is, én ezt a funkciót nem nagyon fogom használni, elég kényelmetlen. A kamerákat és a Bluetooth-t még nem próbáltam, kevéssé érdekelnek.
A Böngésző nagyon gyors, szépen tördel és simán scrolloz, flash is van gyárilag, műxik. A Chrome viszont lassabb, és jó darabosan görget, ez fura, de én sosem csipáztam. A telón kedvenc böngészőm, az Opera mobile ezen szarul néz ki, és nem is működik jól, leszedtem. Érdekes, az Opera mini viszont tök jó, de nem az oldalak mobil-verzióján, hanem a desktop változaton. Az új, sokat szidott Webkit alapú Opera-browser viszont egész jó, csak a gyári böngető mellett nagyjából felesleges. A gyári billentyűzet jól használható, de ezen a méreten az AnySoft keyboard magyar ékezetes kiosztással király! Na 1előre ennyi, az első nap tapasztalataiból! Most úgy néz ki, mégis jó választás volt a Colorovo, 49.400,- forintért, táskával, HDMI-kábellel. Remélem így is marad! -
filipsz
csendes tag
A wifi nálam teljesen jól és stabilan működik, eddig 1x sem dobta el. A lakásom kicsi, de legalább beton, a hálószoba pár méterrel és két vasbeton panelfallal odébb van a nappaliban lévő Cisco Linksys E900 routertől, ott egy vonallal mutatja gyengébbnek a jelet a CityTab /hasonlóan a telóhoz és a laptophoz/, és minden tökéletesen műxik. A környékbeli jó néhány wifi-ből kb. ugyanannyit és olyan térerővel lát, mint a másik két eszközöm. Úgy is próbáltam, hogy YouTube-ról egy igen akciódús klipet néztem HD-ben, és közben össze-vissza járkáltam a lakás helységeiben, egyszer sem akadt meg a kép és a hang. Nekem ennyi elég.
-
filipsz
csendes tag
A kijelzőről:
Elég szép, de nem kiemelkedő szerintem, bár ebben az árkategóriában biztos, hogy jó. A rettegett pixel hiba nincs, mint ahogy oldalsó bevilágítás sem. A színek természetesek, de lehetnének kicsit élénkebbek. A fényerő nem igazán nagy, teljes gázon sem, lakásban megfelel, de aki kültéren is akarja használni, kevés lehet. A betekintési szög minden irányból széles, IPS-nek megfelelő. Tabletem még nem volt, a Toshiba laptopom TN+film kijelzőjétől szebb a Colorovo, az LG Optimus Black telóm Nova IPS paneljétől mindenben elmarad, de az főleg fényerőben még két év után is etalonnak számít. Az érintés-érzékenységgel semmi probléma, finoman működik, ma több féle keyboarddal is próbálam, komolyabb játékról nem tudok beszámolni. -
filipsz
csendes tag
Sziasztok!
A sok negatív fejlemény után egy eddig pozitívnak tűnő:
Tegnap végül is megvettem a Colorovot. A boltban megnézhettem, bár delej az nem volt benne, de töltőre tették és 1-2 perc után bekapcsolt. Túl sokat nem láttam belőle, mert a drót nem volt elég hosszú, hogy kényelmesen tarthassam, de feltűnő hibát nem láttam, így elhoztam.
Itthon 17 óra körül kezdtem tölteni, megfogadtam, hogy reggelig nem molesztálom. 20 körül néztem rá újra, akkor már zölden világított a kis LED, tehát 3 óra alatt tök lemerült állapotból feltöltött, de nem kapcsoltam be.
Ma reggel héttől pár perces szünetekkel kettőig használtam nem kicsit, sok appot tettem fel és próbáltam ki a Play-ből, neteztem, videóztam YouTube-on, és OTG-n pendrive-ról. Sokat babráltam beállításokkal, némi engribördz, folyamatos wifi mellett 14 órakor 20%-on állt az akksi. Első feltöltés után nem rossz szerintem. -
filipsz
csendes tag
Már bocs, de ennek mi értelme lenne? Nyilván egy nem tölthető tabletet mindenki azonnal visszavisz. Mi abban az üzlet, hogy ugyanazzal a hibás géppel újra és újra foglalkozniuk kell, és közben a hírük is romlik?
Nem vagyok naiv, simán el tudom képzelni, hogy pl. egy pixelhibás, vagy más "kishibás" tabot a magyar boltok megpróbálnak újra eladni, hátha egy láma júzer nem viszi vissza végül. De egy nem töltődőt... -
filipsz
csendes tag
válasz
csemberlen #99 üzenetére
Nem beszéltem, email-váltás volt:
"Tisztelt iPon kft!
Én a fenti rendelési számon rendeltem egy tabletet Önöktől, személyes átvétellel a a Francia úti üzletükben.
Az egyik ilyen témákkal foglalkozó fórumon egy hozzászóló azt írta, hogy ki van írva a boltjaikban, hogy személyes átvételnél nem érvényes a 8 napos vásárlástól való elállás, annak ellenére, hogy webshopban rendeltük meg az árut.
Kérdésem, hogy ez így van-e, és ha igen miért? A honlapjukon lévő ÁSZF-ben nincs ilyen kitétel, és a rendelési folyamat során sem hívta fel a figyelmet erre semmi. A Pick Pack pontra történő kiszállításnál van 8 napos elállás, vagy csak a futártól átvett termékekre érvényes?
Válaszukat előre is köszönöm!""Tisztelt XY,
Ez egy teljesen téves információ. A garanciális ügyintézést jogszabályok szabályozzák és mi minden esetben ennek megfelelően járunk el. Tehát internetes vásárlás esetén lehet élni a 8 napos elállás jogával. Egyik üzletünkben sem olvashat ezzel ellentétes információt.
Tisztelettel,
Bertók Orsolya
iPon Computer Kft."Kicsit faramuci válasz volt, de én úgy értelmezem, hogy személyes átvételnél, és Pick Pack ponton is van elállási lehetőség.
-
filipsz
csendes tag
Mindenben teljesen igazad van!
Ezért már nem azon "agyalok" melyik ZS kategóriás kínai tabot vegyem meg, hanem hogy a tablet projektet jegelem addig, amíg a nevesebb gyártóktól is elérhető lesz hasonló kategóriás 10"-es tab, a mainál elérhetőbb áron. Szerintem hamarosan jönniük kell ilyeneknek, ahogy a smartphone-oknál is egyre használ6óbbak az alsó-közép kategóriás cuccok. Persze nem Samsung-Sony-Toshiba brandekre gondolok, de talán Asus-Acer-Huawei, ilyesmi. Addig inkább veszek a mostaninál /4"/ nagyobb kijelzős okostelót. Pénteken délutánig eldöntöm, elmegyek-e a Colorovo-ért, lehet megér egy próbát, csak én nagyon utálok reklamálni, vitatkozni, ha nem válik be. Eddig csak márkás dolgaim voltak, és nem is volt komolyabb gondom 1ikkel sem. Már senkit nem fogok fárasztani, csak akkor jelentkezem, ha megvettem a Colorovo-t. Üdv. filipsz -
filipsz
csendes tag
Sajnos ez egy ismeretlen "márka", és viszonylag új tablet a piacon, valszeg nem sokan merték még megvenni, és azok közül is kevesen olvassák pont ezt a fórumot. Ti korai felhasználók vagytok, és egy pozitív vélemény áll szemben egy negatív tapasztalattal, de ez nagyon kevés. Bakker, én is újra elkezdtem agyalni azon, hogy kell-e nekem ez a nyűglődés, pedig örültem, mikor megrendeltem, hogy végre döntöttem...
-
-
filipsz
csendes tag
Szia! Légyszíves majd informálj arról, hogy mit sikerült intézned, mert ha negatív tapasztalataid lesznek, lehet lemondom a 'csába az egészet. iPonban már többx vásároltam, de reklamálnom még nem kellett, nem tudom, milyen a hozzáállásuk.
Azt azért ne feledd, ha az általad említett másik két tabnak ugyanakkora a felbontása, mint ennek, viszont jóval kisebb a képátlója /7"/ akkor azoknak sokkal nagyobb a pixelsűrűsége, tehát törvényszerűen szebb a kis méretű struktúrák megjelenítése! Tehát ez nem feltétlenül hiba. -
filipsz
csendes tag
válasz
csemberlen #86 üzenetére
Ez viszont gáz! Dobok egy mailt nekik. Köszi az infót!
-
filipsz
csendes tag
válasz
csemberlen #84 üzenetére
Ezt honnan veszed? Én itt nem látok olyan kitételt, hogy személyes átvételre nem vonatkozik az elállás:
"Az elállás joga
A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az iPon Computer Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett termék árát haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte, a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát, ilyen szolgáltatás például a gépösszeszerelés, a szoftver installálás és az egyéb szolgáltatások. Az iPon Computer Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.
A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)Amennyiben a 8 munkanapon belüli elállás jogával élni szeretne, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban írja le, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján. "
Attól, hogy nem futár hozza ki, még netshopban vásároltam, emailben írásos visszaigazolásom van róla.
-
filipsz
csendes tag
Hali. Hú ez nem hangzik jól! De tisztában vagyok vele, hogy a nagy brandeknél is előfordul selejtes termék. Mielőbb vidd vissza a boltba! Lehet tudni, hol vetted? Én iPonnál rendeltem meg 7főn, sajnos csak péntek délután tudom átvenni, addig para van. Volt annyi töltés az aksiban. hogy ki tudtad próbálni? Mert többen is írták más fórumokban, hogy nem tudták bekapcsolni az új tabot, annyi áram sem volt az aksiban.
-
filipsz
csendes tag
Szia! Most is köszönöm, hogy utánanéztél, kipróbáltad a dolgokat! A wifi tulajdonképpen megnyugtató, ha így megy, nem gond. Az auto fényerő nem kardinális kérdés, csak a "szomszédban" ez is felmerült. Én okostelón használom, szerintem praktikus, ha jól műxik, kültéren tényleg segít, hogy jobban láth6ó legyen a kijelző. Egy 10 inches tabletre talán kevésbé jellemző a kültéri használat, de ez nyilván egyén- és körülmény-függő. Manuálisan úgy is kapcsol6ó. Az tényleg bíztató jel, hogy a cég reagált a leveledre, reméljük betartják amit ígértek, és lesz közzétett firmware.
-
filipsz
csendes tag
Szia! Még egy /utolsó?/ problémázás
Az xtab100dci topikban ezt írta nemrég sinus71, warju üzenetére:
"Válaszolva a kérdésedre, ami engem zavar:
a kijelző "viselkedése" a színátmeneteknél
gyakori wifi szakadás (deepsleep után mindíg)
rapszódikusan viselkedő érintésérzékelés
beállíthatatlan automatikus fényerő
korai pixelhibák"Ezek közül többet már megtárgyaltunk, de a wifi-eldobást és az auto fényerő-állítást még nem. Remélem azért, mert a Colorovo-n nem tapasztaltál ilyet?
-
filipsz
csendes tag
Köszönöm a részletes leírást!
Megjelenítési hiba kapcsán valami olyasmit írtak a "társ" topikban, hogy képeknél, grafikáknál, ikonoknál úgy látszik, mint ha nem 16 bites lenne a színkezelés, hanem sokkal durvább lépcsőkből áll az átmenet a tónusoknál, ha jól értettem... De akkor itt ilyen nincs.
Bevilágítás szinte minden LCD kijelzőn van, /nekem is mindkét tévémen és okostelón is, ezek is IPS panelesek/, csak a mértéke nem mind1, ha nem túl durva, akkor elviselhető.
10 vagy 5 ujjas érintés nekem tökmnind1, mert két ujjal sem gépelek jól, de biztos van akinek fontos.
Ez a "megbolondulás" töltéskor nem hangzik jól, de általában töltőn békén hagyom a cuccaimat, amúgy sem kényelmes dróton használni.
Valószínű pár napon belül megrendelem a Colorovo-t, nincs értelme tovább várni, ennyi pénzért nem lehet maximalista az ember. Természetesen írok majd a tapasztalatokról, de csak laikus felhasználóként. Szerencsére itt Te és többen mások is szakértők a témában. Köszönöm mindenkinek a segítséget, az észrevételeket! -
filipsz
csendes tag
A FUSO app eléggé tetszik, bár még nem használtam, az Wayteq-only, vagy a Colorovo-n is műxik?
-
filipsz
csendes tag
Üdv peterk és fórumtársak!
A Wayteq xTab100dci-vel való nyűglődést megunva, és a 3G modem hiánya miatti kedvezőbb ár és a bővebb tartozék-lista miatt ez a tablet most a fő jelölt nálam. Követtem ezt a topikot is, de mégsem teljesen világos, hogy ennek a tabnak a sw-e mentes az érintés-kezelési és megjelenítési hibáktól, amiktől a Wayteq szenved? Pixelhiba volt-e valakinél? Ha neten rendelem, /valszeg iPonnál fogom/ és pixelhibásat fogok ki, ha nem hajlandók cserélni, 8 napon belül akkor is elállhatok a vásárlástól, jól értem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest