Hirdetés
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, ez tiszta, csakhogy (ahogy írod is) már nem volt a büntetés kiszabásakor hátra több kiállásom, hozzá is adta a végső eredményhez az 5 mp-et, csakhogy azon felül kaptam még 5-öt a stop&go le nem töltése miatt. Ez az amit nem értek...

-
Mr.Mercury
aktív tag
Üdv ismét! Ma belefutottam valamibe, amit lehet én gondolok rosszul, de hátha tudtok benne segíteni: az egyik futamon az utolsó boxkiállásnál volt egy sebességhatár átlépésem, amiért kaptam 5 mp büntetés. Ez ok is, de a verseny végén azt láttam, hogy kaptam egy újabb 5 mp-et azért, mert nem álltam ki az eredeti büntetést letölteni. Most én tudom rosszul, hogy ha nincs több kiállás egy versenyen, akkor a verseny végi időhöz adják hozzá az eredeti büntetést? Netán az utolsó boxkiállásomnál nekem kellett volna 5 mp-ig önszántamból várakoznom? Mindenesetre nem értem a dolgot, de ha tudtok valami magyarázatot rá, azt megköszönném.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem, köszi a választ!

Mellesleg azért gondolhattak volna arra, hogy mi van, ha valaki belekezd, de mondjuk többszöri próbálkozás után sem sikerül, aztán mondjuk idő hiányában ki kell lépnie belőle sikertelenül hagyva. Akkor bukta önhibáján kívül és nincs esélye saját akaratából "skip"-elni az eseményt. Annyiban persze tényleg mindegy, hogy akkor azoknak a pontoknak nincs jelentőségük a karrierben, de azért a lehetőséget meg kéne adni azoknak, akiknek mégis számít (bár engem sem izgat, csak kíváncsi voltam a részletekre). -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha karrier módban nem sikerül egy meghívásos eseményt teljesítenem, de utólag a főmenüből megcsinálom, az számít bármit is, vagy akkor azt a karrier pontok terén már elbuktam? Nincs mód újra megpróbálásra? Egyébként ezek a pontok számítanak valamit a karrierem szempontjából, vagy csak globális összehasonlításra jó a többi játékossal szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest