Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Tegnap éjszaka csak a teljesítménytesztet futtatam le, ha akkor próbáltam volna ki, valószínűleg az lett volna az utolsó posztom, mert a család kinyírt volna...

Eddig nem sokat tudtam vele menni, nagyrészt az mp4\4-et próbálgattam Time trial-ban, meg mentem kicsit online... Vannak még gyermekbetegségei, a kormánynál néhány effektet ki majdnem teljesen ki kellett kapcsolnom, mert majd szétrázta a G29-et a program... Indításnál sem a kormány sem a bill nem működik, mígnem alt+tab-ozok egyet, a hang néha totál eltorzul és belassul, majd visszaáll alapra, és mindezt egy körön belül is képes megcsinálni...
Random akadás nálam is van, az online részt meg hát.... inkább hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest