- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
graydragon
csendes tag
Na, beleolvasgattam itt a hsz-ekbe, okuljatok esetemből
Már kb 5 éve használom ugyanazt a 400W-os Codegen 300x-es tápot, azóta nem is újítottam szinte a gépet, csak vinyókkal tömtem meg szépen lassan.
Asus K8N
AMD Semptron 3000+ x86
1,5Gb DDR
2 PATA HDD, 1 SATA2 HDD
1 Samsung DVDRW
Ati Radeon 9800 Pro 128MB
Codegen 300x (PFC) 400WNemrég meghalt a gép, először vga-ra gyanakodtam mivel a gép kapott áramot, ledek világítottak, csak kép nem volt és a vinyó sem pörgött, aztán gépből minden ki, csak alaplap, proci és Táp maradt, így is ugyanaz volt a helyzet, végül leszögeztem alaplap (talán proci is) elhalt. Nagy valószínűleg túlfesz, vagy valami tápos feszültség gebasz.
Pár hete fel is figyeltem, hogy furán adja le a feszültségeket (pl 3,3 helyett volt hogy 2,9!), de nem cselekedtem időben. Bár régi gép volt, de netezésre pont elég volt.
Úgyhogy ahogy előttem is mondták, lehet öv nélkül is közlekedni, de ha váratlanul beüt a gebasz akkor ne keressük a hibást
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged