Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Na a végére értem, igaz nem úgy ahogy szerettem volna. 140-es szinten vagyok és 72 óra lett.

A Dweller in the dark endinget kaptam meg. A többit is meg kellene csinálni. Nem találtam meg az összes vestige-et pedig minden sarokba benéztem. Lehet újra kell néznem a területeket teljesen mert a final boss előtt mentett a játék. Hiányzik még az összes depths is. Ezeket meg tudom szerezni ha átnézek újra mindent? npc-ket is újra látogatom.
Amúgy jó vége lett, tetszett maga a történet is. Igaz nem mindent értettem teljesen.
Itt nincs NG+?
Baromi jó játék lett, leszámítva némely bossharcot ami már nem is nehéz hanem idegesítő és csak a szopatásra megy. Mido és a Skull kingre gondolok. Soloban ezeket majd meg kell ölnöm mert nem jött össze. Bevallom a türelmem fogyott el. Pedig nem mondhatni hogy ne tanultam volna meg a bossokat. [link] Mindegyikre elment legalább 40 try. A stagerrel nem tudok mit kezdeni az a baj. Egyszer elbassza a dodget az ember akkor stagger és utána már szét is kapott.
Most viszont ráhangolódok a platinára.
Majd kleresek valami guideot. Mondjuk csak az endingeket nem tudom mihezt mi kell. De majd elmondjátok. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest