Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Túl vagyok Midon meg a felturbózott lovagon is. Előbbi annyira kiidegelt hogy hívtam be npc-t. Igaz, sokat nem segített és légyfing volt a sebzése rá. [link] Utólag már megbántam hogy hívtam be de ez van.
Majd valamelyik depths-ben megölöm soloban.
Skull Kingnél vagyok, mára tervezem a harcot vele. Egyszer voltam bent de kaptam egy onehites csapást. Igaz asszem nem is voltam full hpn. Nem tűnik annyira vészesnek, de rohadt sok hpja van. Ez a onehit csapásos hülyeséget kár volt belerakni, főleg a ha stagger után kapod egyből.
Nem tudom mennyi lehet a játékból még mert már fullos a fegyverem meg a páncélom is. És van már más fegyver is fullosan. Vége felé járhatok már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Microsoft Xbox Series S 512GB , 2 kontroller Venom aksikkal
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd valamelyik depths-ben megölöm soloban.