Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Túl vagyok Midon meg a felturbózott lovagon is. Előbbi annyira kiidegelt hogy hívtam be npc-t. Igaz, sokat nem segített és légyfing volt a sebzése rá. [link] Utólag már megbántam hogy hívtam be de ez van.
Majd valamelyik depths-ben megölöm soloban.
Skull Kingnél vagyok, mára tervezem a harcot vele. Egyszer voltam bent de kaptam egy onehites csapást. Igaz asszem nem is voltam full hpn. Nem tűnik annyira vészesnek, de rohadt sok hpja van. Ez a onehit csapásos hülyeséget kár volt belerakni, főleg a ha stagger után kapod egyből.
Nem tudom mennyi lehet a játékból még mert már fullos a fegyverem meg a páncélom is. És van már más fegyver is fullosan. Vége felé járhatok már.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series S 512GB játékkonzolok garanciával! FOXPOST AZ ÁRBAN! - konzol beszámítás ok! -
- Eladó Xbox One Játekok
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Eladó PS5 Slim 1TB Lemezes verzió közel 3 év garanciával 200.000 Ft
- Race Wheel Pro 2 kormány Alza garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd valamelyik depths-ben megölöm soloban.