Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy npc-nek kb 4x kell valami és sztán a végső helyére kerül. A piroshalxu maszkos punk gyerek aki a halandó csajt üldözte, az a lepke boss arénájában lesz végül de kell egy másik questline is hogy ő végül kidobja a térképét.
Ja meg az első bossnál is a szőke gyerekkel néha beszèlgess, ne csak az old world itemeket tradeld.Szerintem tök normális hogy sokan segítővel tolják.rengetegen sírtak anno hogy a ds-be miért nincs nehézségi vagyis könnyűségi fokozat.
Ebbe raktak npc formájában és így sokkal nagyobb réteg játszik a játèkkal.
Én azt mondom hogy egy olyan játékban aminek az a lényege hogy nehéz legyen,hogy tanulj, hogy kitartó legyél, nos egy ilyen játék ki van herélve ha pont azt veszed el amitől az a játék ami.Ha mentem coopba segíteni a gilded is csak akkor velt veszélyes ha sikerült bebuffolnia. De volt hogy az se sikerült neki. Npc-vel hárman beleállunk a bossba, megkapja a staggert, van hogy le is térdel és onnantól annyi volt.
Ez poénnak jó, de azért meg nem fizetek ki egy teljesárú játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Sony PlayStation 5 (Fat) játékkonzol eladó + Grand Theft Auto V (PS5)
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest