Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Clipper -ben futó alkalmazás, ami 16 bites (de még az is lehet, hogy 15....
).
Ez az alkalmazás DOS alatt képes futni 32 bites oprendszerben, 64 bit esetén problémásan, mert egyelőre csak vDos alól lehetséges elindítani.Ennek a Clipperes alkalmazásnak kell egy weben levő API -ra posztolnia, és a választ kiértékelnie.
A gond, hogy a Clippernek az a verziója elvileg nem alkalmas erre.Megoldási kísérletként elkészítettem egy teszt API-t, ami választ ad a megfelelő lekérésre, és készítettem egy NodeJS scriptet, ami a megfelelően felparaméterezve meghívja a teszt API-t ami a paramétereknek megfelelően választ is ad.
A problémám az, hogy vDos alól nem tudom a NodeJs -t futásra bírni, sőt még csak nem is látja a .js végződésű fájlokat.
Ahhoz pedig, hogy a meghívás megtörténjen szükséges látnia a .js fájlokat, és tudnia azt, hogy ezt node -dal kell futtatnia, vagy értelmeznie a node parancsot, majd a js futtatás eredményét meg kell kapja.Abban keresek segítséget, hogy hogyan tudom js fájlokat látóvá tenni a vDos -t, és futásra bírni az emulált 16 bites környezetből a 64 bites nodejs értelmezőt a vDos, és végső soron a Clipper által?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videó stream letöltése
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Napelem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest