- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Clipper -ben futó alkalmazás, ami 16 bites (de még az is lehet, hogy 15....
).
Ez az alkalmazás DOS alatt képes futni 32 bites oprendszerben, 64 bit esetén problémásan, mert egyelőre csak vDos alól lehetséges elindítani.Ennek a Clipperes alkalmazásnak kell egy weben levő API -ra posztolnia, és a választ kiértékelnie.
A gond, hogy a Clippernek az a verziója elvileg nem alkalmas erre.Megoldási kísérletként elkészítettem egy teszt API-t, ami választ ad a megfelelő lekérésre, és készítettem egy NodeJS scriptet, ami a megfelelően felparaméterezve meghívja a teszt API-t ami a paramétereknek megfelelően választ is ad.
A problémám az, hogy vDos alól nem tudom a NodeJs -t futásra bírni, sőt még csak nem is látja a .js végződésű fájlokat.
Ahhoz pedig, hogy a meghívás megtörténjen szükséges látnia a .js fájlokat, és tudnia azt, hogy ezt node -dal kell futtatnia, vagy értelmeznie a node parancsot, majd a js futtatás eredményét meg kell kapja.Abban keresek segítséget, hogy hogyan tudom js fájlokat látóvá tenni a vDos -t, és futásra bírni az emulált 16 bites környezetből a 64 bites nodejs értelmezőt a vDos, és végső soron a Clipper által?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Synology NAS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).