Legfrissebb anyagok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy lehet a leveleket átrakni gmailra?
Szüleimnek van 2 citromail fiókja, már 4 órája ezzel szenvedek, de sehogy se akar összejönni, itt is visszaolvastam, de csak azokat találtam amiket én is megtaláltam googlén
hiába adom meg a gmailba a címet, jelszót, pop címet citromail.hu utótaggal vagy anélkül, ssl-el vagy nélküle, azt írja hogy "Nem sikerült ellenőrizni az e-mail címnek és a jelszónak ezt a párosítását" Pedig a jelszó garantáltan helyes, hisz simán be tudok vele lépni. Nagyon kellene valami megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hiába adom meg a gmailba a címet, jelszót, pop címet citromail.hu utótaggal vagy anélkül, ssl-el vagy nélküle, azt írja hogy "Nem sikerült ellenőrizni az e-mail címnek és a jelszónak ezt a párosítását" Pedig a jelszó garantáltan helyes, hisz simán be tudok vele lépni. Nagyon kellene valami megoldás!