Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krisztike89
csendes tag
Sziasztok! Előrebocsájtom hogy zöldfülű vagyok Cisco területen
Most készülök az ICND1+2 vizsgákra, és az lenne a kérdésem, hogy valaki próbálta-e már a Braindumps.com-os kérdéseket? Természetesen nem ezekkel akarom megváltani a világot, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e némi átfedés, ha nem is a konkrét kérdésekben, de legalább azok stílusában... Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HP 65W töltő eladó
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerintem a 2 kötetes megéri, ha szeretsz jegyzetelgetni bele, de beszerezhető e-book formátumban is.
Akkor az a kérdésem a Wendell Odom-os könyvcsomag mellett mit ajánlotok ami tuti a vizsgára?
FecoGee