-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
freaghill #5440 üzenetére
Magam példájából kiindulva a 4-5 hónap alatt teljesíthető a dolog. Teszem hozzá, kell hozzá a sok olvasás és persze a sok sok laborozás.
Voltam 2x5 napos tanfolyamon (ICND1, ICND2) de ahhoz kevés a 10 nap, hogy sikeres CCNA vizsgát le tudj tenni. Két könyv és egy Packet Tracer nevű program a hasznodra fog válni, én is ezeket használtam. Viszont ha már CCNP-nél fogsz tartani, ott már a GNS3 és éles switchek fognak kelleni.Munkával kapcsolatban annyi a tapasztalatom, hogy nyáron, amikor nem volt még certem, álláshirdetésben kérték a diplomát meg a certet (CCNP), ettől függetlenül behívtak tesztet írni, ahol a 4. legjobb tesztet hoztam össze, majd később interjúra is, viszont ott az volt a probléma, hogy azonnal kellett volna ember, én meg csak 2 hónap múlva tudtam volna kezdeni.
Az engem is érdekelne, hogy CCNP certtel, 4év munkatapasztalattal mennyi esélyem van megcsípni egy Cisco-s állást. Megjegyzem, diplomám nincs, anyuci apuci nem finanszírozta
Viszont idén szeretnék belevágni a dologba. A munkáltatók mennyire fogadják el azt, hogy a főiskolai tanulmány folyamatban van? Értem ezalatt, hogy olyan munkára jelentkezek, ahol kérik a diplomát, de még nincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Logitech Z906
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest