-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
blattida #4049 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, és Neked is F34R.
A két éves licences NOD32 mellé kell majd egy jó tűzfal, és mindenképpen magyar nyelven tudó kellett, mert nem nekem lesz felpakolva. Holnap délelőtt teszem majd fel és azért kérdezgettem előre ennyit, mert nem akartam (esetlegesen sem) bénázni ott a helyszínen. (szomszédom sógora a leendő Comodo user, de most ez mindegy)
Akkor elég > innen < letöltenem és telepítenem.
Még egy láma kérdés. Ebben benne van ugye a magyar nyelvi telepítő is? Nem kell azt még külön letöltenem.Köszike.
(Valahol nincs feltöltve egy beállítási segédlet ebből a tűzfalból? Hogy nem kelljen mindig kérdezgetni meg visszaolvasni, hogy akkor most mit is és milyen szintre állítsunk. Ötletként: nem megoldható, hogy az első hsz.be betenni - mint ahogyan több link is ott van - egy ilyen beállítási segédletet, letölthető fájl formátumban vagy valahogy? Lehet, hogy sokaknak segítség lenne. Történetesen per-pillanat nekem is jól jönne egy ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged