- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A CIS is lightweight, nem terheli a gépet egyáltalán. Az MSE pedig nem egy életbiztosítás, nem túl erős védelmi program, ha lehet így fogalmazni.
Szerintem érdemes lenne egy próbát tenni a CIS-el, szerintem nem bánod meg. Én nagyon régóta használom, kisebb megszakításokkal (még amikor Firewall+HIPS volt csak, akkor már használtam, az pedig sok éve volt).A linkelt videó amibe a beállításokat mutogatja jó lehet, bár szerintem felesleges ennyire bele menni. Alap beállításon is jó a program, és alig kérdez. Aztán ha ennél jobban érdekel a dolog, és jobban akarod kontrollálni, akkor el lehet merülni a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Jófogás tapasztalatok
- Asztalos klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest