Hirdetés
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Pontosan. Tesztelésre pedig javaslom a Prime95 nevezetű programot. Ha ez hibázik, akkor lejjebb kell venni a proci sebességén. Ez futhat netezés közben is nem lassít szinte semmit. Ha már 3-4 órája fut akkor valószínű, hogy minden oké. A feszültéségemelést pedig akkor próbáld, ha van kedved barkácsolni, de azzal sem nyerhetsz sajnos sokat.
Ez a 112 fsb nagyon jó ezzel a lappal, nekem a szobatársamék ilyen tomato lapjában egy 900-as semmivel nem magy feljebb. -
nagyvz
csendes tag
-
MaUser
addikt
Hülye válasz, de ameddig megy.:)
Emeld az fsb-t amíg lehet, mást úgysem tehetsz, de szvsz már az 1133 is csoda ettől a procitól, esetleg ha nem enged a lap vcore-t enemlni és szvsz ez nem enged akkor próbálkozz a lábdrótozással, de azzal sem jutsz sokkal feljebb, mert a coppermine 1200 felett nem igen megy. -
nagyvz
csendes tag
ja, meg annyi lenne hogy alaplapon van ilyen hogy sdram bank timeing.. normal fast turbo jelenleg normalon mnnyit jelentene ha turbon lenne (semmit?) ill. lenne vmi veszelye (semmi?)
-
nagyvz
csendes tag
Udv!
Szar alaplappal (tomato v693 baby at....) meddig erdemes huzni a procit? 1000MHZ celeron ''A'' van benne, alap 100mhz lenne a busfrekv., most 1133 MHZen megy a proci, 112mhz ''Sysytem clock overclocking''-al. eddig nem fagy semmi, bar fura lenne, ha fagyna. Alap pIII-ma huto van rajta, bar szerintem eleg jo. Annyi a baj, hogy bar alaplapon van ilyen lehetoseg, de nem mukodik vmi milyatt, nem tudom, hogy hany fokos a proci. Kb. meddig lehet, ill ami fontosabb, meddig erdemes biztonsagosan huzni a procit? 3dmark 2000ben 15%-al javult az elert pontszam (2780 helyet 3149) , amugy inno3d geforce2 mx 400 64MB/64bit, 256 sdram, 8.4quantum fájerböll, 52xlg sb 128 pci
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest