Új hozzászólás Aktív témák
-
totofoto
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Némiképp megnyugtattál, egy ujratelepre amúgy ismegérett a gép,meglátom mi lesz.
Egyébbként tényleg érdekesen viselkedik, van mikor hihetetlen sebességgel dolgozik néhány kép erejéig, aztán sutty lelassul.Zajcsökkentésre (nagyob érzékenységen készült képeknél) nektek milyen beállítás jött be?
Én azt tapasztalom, hogy túl sokat nem lehet tenni, ha nem tutiéles a kép,mert úgy beszemcsésedik, mint ha homokfúvóval mentem volna végig egy dián.Üdv
-
totofoto
csendes tag
Hello mindenki!
Végre megtaláltam a Capture-ös embereket!
Egy dolog fúrja ki az oldalamat amióta csak használom (én már 5 éve a D100-at is Szigorúan RAW formátummal használtam,NIKON EDITOR...NIKON CAPTURE 4) .
Ha hajlandóak lettek volna a D300 hoz upgredelni a normál CAPTURE 4-et, rá se nézek az NX-re.
Szóval a végeredmény szempontjából a program több mint megfelelő, de nekem egy nagy nyűgöm van vele:lassú mint a fulladásos halál.
(P4 dualcore, 2gb ram külön winyó csak catch-re stb úgyhogy nem ezen a tájon van a gond: CAPTURE4 és photoshop hasít rajta). Kipróbáltam a Phase one Capture 1 -t és hát lepetéztem a gyorsaságtól és gördülékenységtől. Nem akarom elhinni hogy átlagosan 1-3 percetkell sz-ni egy-egy képpel, ha el nem akad a 10-dik kép valamelyik (leggyakrabban levels ) beállítás alatt.(nem hajlandó mozdítani a görbe pontját, ugrik új pontot tesz le és megcsavarja az egészet stb
Nektek mi a tapasztalatotok e téren,találkoztatok-e ezzel, tudtok e okosságot mondani.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest