-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
phanzetomox #23157 üzenetére
Nem kell ehhez nagy tárhely. A képek még png-ben is 5-10 KB.. szóval nem nagy gond. Szerintem egy sima atw.hu is jó kezdetnek. Az 500 MB... fejlesztés jó azon. Kijön a game akkor meg megveszem a .hu végződést. A letöltéseket meg megoldhatjuk máshonnan. Pl keresünk egy tárhelyszolgáltatót. Tegyük fel... extra.hu... és mi csak a fájlokat linkeljük át a rendes honlapra. Az mind1 hogy honnan megy át a fájl... Am sztem 2 GB bőven elég egy ilyen honlapnak... letöltésekkel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest