- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
dudu5130 #12959 üzenetére
Én a régieknél maradok. Cod1-2-4
Amúgy épp azon gondolkoztam, hogy manapság már nem lehet egy jót játszani.
PCW-ni high-ok nagyon ritkán szoktak, tele van béna low clanokkal, akik ráadásul kibekúrt nagyképűek, mert mind pubhero és meg van szokva az alázás csak, amikor kapják a 10-0 félidőt lelépnek szétflamelve a pofájukat..
Viszont cb a másik véglet. Ott meg még az is profin lő meg mindent tud, aki tegnap kezdte a játékot. (akiknek a gurulós nade a specialitásuk)
Egy 'normális' (értsd: top) csapat meg agyon ver minket, mert csalnak vagy pedig jobbak.
Bár múltkor megvertünk egy egykori cb top clan-t az Anymus-t, nem tudom mondd-e valakinek valamit a nevük. Normálisak voltak és nem csaltak. Komolyan mondom évszakonként egyszer játszunk ilyet manapság. A régi időket idézteNo, de nem is ez a lényeg csak feldobtam egy témát: szerintetek is ez van?
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest