Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Dave567 #24597 üzenetére

    Miért, szerinted mi a "dolga"? A hivatalos álláspont szerint ez a rendszer felelne azért, hogy mindig a saját skill -jeidnek megfelelő szintű társaságban csatározhass. Szintén a hivatalos álláspont szerint ezt (csak és kizárólag) úgy éri el, hogy az utolsó néhány (5?) meccsed alapján rangsorolva különböző, hasonlóan rangsorolt erősségű ellenfelek közé pottyant be a lobbiból. Ez alapján pont ez lenne a "dolga".
    Más kérdés, hogy a gyakorlati tapasztalatok alapján ennél sokkal tovább megy annak érdekében, hogy "szinten tartson" (ámbár ezt nemigen fogja bizonyítani földi halandó).
    Egy biztos, ha mostanság olyan ellenfelek közé dobál a rendszer, aki akkor sem tud eltrafálni, ha épp neki háttal respawn -olsz öt méterre (hmm, mi miatt is fordulhat elő ez a faramuci helyzet tízből nyolcszor, ha épp jó voltál az előző meccsekben...), és fordulásból te kaszálod le, akkor bizony ez a rendszer sokat veszít a hatékonyságából. Magyarán az SBMM "jó" működéséhez úgy tűnik kell a sok "ügyesfickó", legyenek ezek valódi tálentek vagy akár csalók (a játék különböző mértékben tartalmazhatja ezeket az összetevőket...), mivel a kevésbé "ügyesek" javarészt akkor sem bírják kihasználni a lehetőséget, ha az SBMM tálcán szállítja is nekik.
    De hála az égnek ez a normális játékosok számára egyben azt is jelenti, hogy végre folyamatos sikerélménnyel is lehet játszani a játékot. (szigorúan MW 2019 HC multi, a WZ teljesen kívül esik az érdeklődési területemen)

Új hozzászólás Aktív témák