Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Alapvetően Warzone kapcsán lenne kérdésem, remélem elfér ebben a topikban.

    Kaptunk egy SMS-t tegnapelőtt este a csudálatos Telekomtól,hogy - nem pontosan idézek - hálózatfejlesztést vagy mi a hópihét végeznek a körzetünkben, így kimaradásra lehet számítani. Ez meg is történt, nem sokkal éjfél után a már-már űrtechnológiát súroló Kaon CG3000 típusú modem megveszekedett sebességgel villogni kezdett, és elment a net. Másnap délelőtt tapasztaltam, hogy a céges gépen a VPN sűrűn újracsatlakozik, mintha elmenne a net, de mégsem, illetve bizonyos honlapokon nem töltenek be képek, beágyazott videók, stb. Ez még nem is lenne annyira zavaró, mert úgysem volt túlzottan sok kedvem dolgozni.

    DE: ez a szájbatekert játék sem megy. Battle.net szépen csatlakozik, elindítom a játékot, lefut az idegesítő shader install, majd a következő hibaüzenetet kapom: "Server Disconnected, Connection to the Blizzard game server has been lost. Please exit ant try again. Error code: BLZBNTBGS000003F8. Ha ez után elég gyorsan lépek ki a játékból, akkor még látom, hogy a Battle.net ablak jobb felső sarkban a státuszom offline-ra vált, majd újracsatlakozik. Mindeközben internet változatlanul van a gépen, egyedül annyit vettem észre, hogy ha közben Discordon is be vagyok lépve, akkor mintha egy pillanatra az is kihagyna,de ezt már lehet,hogy csak bele képzelem.

    Amivel próbálkoztam:
    modem, router, switch (gyakorlatilag a teljes hálózat újraindítása), Telekomos modem reset (faszán el is veszett az összes portforwardom, ennek külön örülök), BIOS frissítés a gépen, ipconfig release/renew, flushdns, Battle.net-en belül Scan and Repair, ami természetesen nem talált hibát.

    A Telekomos modemhez az asztali gépem 2 switchen keresztül kapcsolódik, de a DHCP kiosztást a Telekomos modem intézi. Windows 10 Pro 64 bit. Asrock Z87 Extreme6 alaplap.

    Van valakinek ötlete, hogy mivel lehet még próbálkozni?

    Előre is köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák