Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- VR topik
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Azt látom hogy elvesztetted a fonalat :) Az r9000 egy mezei videokártya. Van egy All in wonder 128 pro-m, azzal szoktam digizni, pal felbontásban mpeg2-be, aszem 6Mbittel egy 1300-as duronnal akadás nélkül digizek (filmeket szoktam néha folvenni, tv-ből, vagy családi videókat, analóg kamerából.)
Szerintem divx-be nem menne röptében, mert ott már nem számít a theatre csip gyorsítása azt teljesen prociból kéne. -
Den
veterán
a jobb bal összekötésből sztem nem lesz gond. Elméletileg ugyanaz a kép lesz mint a monitoron, de driver függő, lehet hogy a nagy felbontású képet összenyomja és egyben kiteszi a tv-re de lehet hogy csak egy kisebb részletét és szkrollozni fog ahogy az egeret mozgatod. Meg van olyan is ahol kiterjesztheted a desktopot a tv-re...
-
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Na akkor egyről beszélünk :P
Van egy aiw 128 pro-m és egy r9000-em is. Az aiw-n van a két speckó csati, a sok kis dróttal, amin kijön ill. bemegy két hang csatorna egy kompozit, egy svideo, és a kimeneten van egy rövid drót 3.5-ös jack-kel ez egy külső átkötő a hangkártyához (van belső is csak ahoz még nem találtam kábelt).
Az r9000-on van egy mini din és ahhoz adtak egy hosszú svideót, és egy rövid kábelt aminek a vége sárga rca.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest