Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
eloszor is, mindharmotoknak koszonom a gyors valaszt
a kerdesedre valaszolva pedig, az a helyzet, hogy fogalmam sincs, mit kellene visszaadnia
sajnos semminemu dokumentaciom nincs
a nagyobbik gond, hogy - bar elvileg hiba nelkul ter vissza az fgv - a count es a handleList pointer is erteke is 0, ugyhogy bar elorebb vagyok, mint eddig, sajnos tovabbra sem tudok elorebb jutnimindenesetre megegyszer koszonom a segitsegetek
-
rt06
veterán
Hi!
regen nem programoztam c-ben, akkor is csak annyit, amennyi az egyetemhez kellett, most viszont elemkerult nemi kod, es ennek megerteseben kernem a segitsegetek
adott egy ilyen az egyik .h file-ban
YW_ErrorType_T YWNATIVE_GetChannelList(U32 * uCount, U32** handleList);a YW_ErrorType_T az U32, az U32 pedig unsigned int (typedef U32 YW_ErrorType_T; typedef unsigned int U32;)
a kerdesem az lenne, hogy a fgv masodik parametere (**handleList) mi akar lenni? ahogy olvasgatom, a ** elvileg egy pointer-re mutato pointer, de ami engem zavar, hogy ez csak egy insugned int tipusu valtozora mutato pointer pointer-e lehet? vagyis ket int-et ad vissza az fgv, vagy azok ott lehetnek masok is? (az elso, az uCount az jo lenne int-nek, a masodik nem annyira - egy listat kellene valamilyen formaban visszaadnia, de nem tudom, milyen parameterekkel hivjam a fgv-t)
sajnos semminemu dokumentaciom nincs a fgv-hez
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest