- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Igen közben megkérdeztem más embereket is, és ők is ezt mondták, hogy a rekurzívan való megoldás is backtrack, és alap helyzetben én is erre gondoltam (hiszen itt is visszább lépkedek, csak itt a rekurzió old meg mindent majdnem).
Azért hittem azt, hogy a rekurzív nem az, mert ez egy feladat volt és az előadó kihangsúlyozta, hogy az ötöshöz backtrackel kell megoldani, viszont ha valaki rekurzívan csinálja meg, azt is elfogadja (csak az gondolom nem 5-ös, de ez lényegtelen), és ez miatt alakult ki teljes káosz bennem
A vicc az, hogy még ma is ezt mondta, szóval úgy lehetett érteni, mintha csak a ciklusos megoldás lenne backtrack, viszont ebből és az itteni kommentekből rájöttem, hogy mind a kettő az, csak az egyik így a másik úgy működik. Tanulság: amit mond az oktató, azt azért 3 helyen legalább le kell ellenőrizni, hogy tényleg úgy van-eSzerencsére már minden működik, köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest