Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Adott egy állomány, amely magyar nyelvű mondatokat tartalmaz, minden sorban pontosan egyet. Írj programot, amely egy másik állományba írja az első állomány azon mondatait, amelyeknek van olyan legalább öt karakter hosszúságú szava, amely palindróma. (A wchar.h használata javasolt.)
Nekem már van egy olyan programom,hogy EOF-ig szavakat olvas be és megnézi,hogy palindroma e és aztán ezeket kiírja egy fájlba...
Ezt a feladatot,hogyan kellene a legegyszerűbben megoldani? Én gondoltam arra,hogy egy hosszabb sztringbe beolvasom a mondatot és onnan valahogy(nemtudom,hogy kell) egy másik sztringbe átmásolom a szavakat és ha palindroma akkor kiírom a mondatot.
Mert akkor itt egyszerű lenne az a vizsgálat is,hogy figyelembe vegye azt,hogy legalább 5 betűs legyen a palindroma....Mi van a wchar.h-ban amiért ajánlják?Utánanéztem,de nem esett le...
Másik: több szó közül,hogyan állapítom meg,hogy melyik fordul elő a leggyakrabban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- További aktív témák...
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest