Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Adott egy állomány, amely magyar nyelvű mondatokat tartalmaz, minden sorban pontosan egyet. Írj programot, amely egy másik állományba írja az első állomány azon mondatait, amelyeknek van olyan legalább öt karakter hosszúságú szava, amely palindróma. (A wchar.h használata javasolt.)
Nekem már van egy olyan programom,hogy EOF-ig szavakat olvas be és megnézi,hogy palindroma e és aztán ezeket kiírja egy fájlba...
Ezt a feladatot,hogyan kellene a legegyszerűbben megoldani? Én gondoltam arra,hogy egy hosszabb sztringbe beolvasom a mondatot és onnan valahogy(nemtudom,hogy kell) egy másik sztringbe átmásolom a szavakat és ha palindroma akkor kiírom a mondatot.
Mert akkor itt egyszerű lenne az a vizsgálat is,hogy figyelembe vegye azt,hogy legalább 5 betűs legyen a palindroma....Mi van a wchar.h-ban amiért ajánlják?Utánanéztem,de nem esett le...
Másik: több szó közül,hogyan állapítom meg,hogy melyik fordul elő a leggyakrabban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest