- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Adott egy állomány, amely magyar nyelvű mondatokat tartalmaz, minden sorban pontosan egyet. Írj programot, amely egy másik állományba írja az első állomány azon mondatait, amelyeknek van olyan legalább öt karakter hosszúságú szava, amely palindróma. (A wchar.h használata javasolt.)
Nekem már van egy olyan programom,hogy EOF-ig szavakat olvas be és megnézi,hogy palindroma e és aztán ezeket kiírja egy fájlba...
Ezt a feladatot,hogyan kellene a legegyszerűbben megoldani? Én gondoltam arra,hogy egy hosszabb sztringbe beolvasom a mondatot és onnan valahogy(nemtudom,hogy kell) egy másik sztringbe átmásolom a szavakat és ha palindroma akkor kiírom a mondatot.
Mert akkor itt egyszerű lenne az a vizsgálat is,hogy figyelembe vegye azt,hogy legalább 5 betűs legyen a palindroma....Mi van a wchar.h-ban amiért ajánlják?Utánanéztem,de nem esett le...
Másik: több szó közül,hogyan állapítom meg,hogy melyik fordul elő a leggyakrabban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Projektor topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest