Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssirius
tag
válasz
üzenetére
Programozást tekintve semmi különbség, ahogy notepad-ben is nyugodtan tudsz programozni. Egyéb kényelmi szolgáltatásokban szerintem a Visual Studio többet nyújt. Lévén, hogy fizetős ez el is várható.
Valójában mindenki saját szája íze szeirint eldöntheti, hogy miben programoz. Ha lehetőséged van mindkettőt kipróbálni, akkor szerintem tedd azt és egy hét használat után el tudod dönteni melyik jön be jobban.
Pl. én utoljára VS-ben grafikus alkalmazást csináltam (DirectX/OpenGL). Nem tudom, hogy a Code:
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Direct One (műholdas és online TV)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.